Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Horúca novinka zo Slovana: Martin Ševela dostal padáka, pykať budú aj hráči!

BRATISLAVA - Hanba v predkole Ligy majstrov, kedy Slovan Bratislava nezvládol dvojzápas so Sutjeskou Nikšič, má svoju dohru.
Zdroj: 25832
Zdieľajte:

Na lavičke skončil tréner Martin Ševela, ktorého odvolalo vedenie klubu. Spolu s ním odišiel aj asistent Ivan Vrabec. „V prvom rade sa chceme ospravedlniť všetkým našim priaznivcom za toto veľké zlyhanie. Uvedomujeme si, že akékoľvek slová nenapravia to, čo sa včera udialo. Pri všetkej úcte k súperovi, vypadnúť v prvom kole a takýmto spôsobom je jednoducho neakceptovateľné, uviedol generálny riaditeľ Ivan Kmotrík ml.

Prečítajte si aj

VIDEO Hráči, ktorí vzali na seba zodpovednosť, neuspeli. Je to obrovské sklamanie, hovorí smutný Ševela

Kmotrík ďalej naznačil, že odvolanie trénerského tandemu nebude jedinou zmenou v Slovane. Tie sa dotknú aj samotných futbalistov. "Musíme si priznať, že oba zápasy a predovšetkým ten odvetný sme z pohľadu pripravenosti mužstva a taktiky absolútne nezvládli. Je pre mňa nepochopiteľné, prečo sme odvetu, ktorá sa pre nás vyvíjala po úvodnom góle pozitívne, nedotiahli do úspešného konca a aj vinou nesprávnej taktiky sme opäť inkasovali v nadstavenom čase. Samozrejme, vina nepadá len na trénera, dôsledky pocíti aj hráčska kabína," pokračoval rozhorčený predstaviteľ bratislavského klubu.

Pozrite si aj

VIDEO Dominik Greif naložil spoluhráčom: Toto je už veľa aj na primitívov!

Najväčšiu kritiku si prakticky najviac zlízol bývalý kouč Trenčína, no Kmotrík k záveru zmiernil tón. "Žiaľ, po roku sme sa po taktickej stránke takmer vôbec neposunuli, čo padá práve na zodpovednosť hlavného trénera. Martinovi Ševelovi ďakujeme za odvedené služby pre Slovan a želáme všetko dobré v ďalšej kariére,” doplnil Ivan Kmotrík ml.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skslovan.com

Diskusia

Podobné články