Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Aston Villa získa tri posily za jeden deň, prichádza i talent z Manchestru City

BIRMINGHAM - Nováčik Premier League pokračuje v nakupovaní. Do tímu majú prísť ďalší traja hráči.
MetaKeywords: šport futbal 29 kolo.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Najväčšou "rybou" bude len 21-ročný brazílsky talent Manchestru City Douglas Luiz, ktorý sezónu 2018/19 strávil na hosťovaní v španielskej Girone. Aston Villa za neho zaplatí 20 miliónov eur.

Z francúzskeho Reims je na ceste do Premier League belgický obranca Bjorn Engels. Bude štvrtým stopérom, ktorého nováčik získa v tomto prestupovom období. Pred ním prišli Kortney Hause (Wolves), Tyrone Mings (Bournemouth) a Ezri Konsa (Brentford).

Prečítajte si aj

Lobotka má dvoch nových spoluhráčov: Prišiel africký obranca i španielsky útočník

Trojicu prestupov v jeden deň zavŕši 32-ročný brankár Tom Heaton. Ten je od roku 2013 súčasťou Burnley. V Aston Ville budú jeho konkurentmi Chorvát Lovre Kalinič a Nór Ørjan Nyland. Klub sa blíži k hranici sto miliónov minutých na nové posily.

Celok z Birminghamu toto leto prepísal klubový rekord, keď získal brazílskeho útočníka Wesleyho za 25 miliónov eur. Bývalý hráč AS Trenčín prišiel z belgického tímu Club Brugge. Ďalších šestnásť miliónov putovalo na St. Mary´s Stadium, Southampton ich zinkasoval za ľavého obrancu Matta Targetta. Tri a pol milióna stál obranca Kortney Hause (Wolverhampton Wanderers) a od mestského rivala Birmingham FC dorazil Španiel Jota, opačným smerom putoval Gary Gardner.

Prečítajte si aj

VIDEO AS Rím získal brankára z Realu, skúsený obranca sa vracia do Porta

Anwar El Ghazi zmenil svoje doterajšie hosťovanie z OSC Lille na trvalý prestup. Ako voľný hráč zmizol Tommy Elphick. Vo Villa Parku nepokračujú ani Tammy Abraham, Axel Tuanzebe a Tom Carroll, ktorým skončili hosťovania. Tyrone Mings by mal pokračovať, Aston Villa ho plánuje odkúpiť za 20 miliónov. Nováčika zaujali i brankári Edouard Mendy a Jack Butland, obrancovia Ethan Ampadu a Terence Kongolo. Vedenie nepočíta so skupinkou Micah Richards, Albert Adomah, Mile Jedinak, Alan Hutton, Glenn Whelan, Ritchie de Laet a Mark Bunn.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články