Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Copa América by mohla byť bez obrovských hviezd na čele s Neymarom

BRAZÍLIA - Copa América, ktorá tento rok štartuje 14. júna, by sa mohla hrať bez veľkých hviezd, ktoré limitujú zdravotné problémy.
Zdroj: 28912
Zdieľajte:

Dlho sa hovorí o tom, že šampionát Južnej Ameriky podľa všetkého nestihne kapitán PSG a národného tímu Brazílie Thiago Silva. Tieto správy sa nakoniec potvrdili, skúseného stopéra vyradili zdravotné problémy. Kapitánom pri jeho neúčasti bude Dani Alves.

Prečítajte si aj

VIDEO Konkurencia pre Dúbravku: Newcastle sa snaží priviesť gréckeho brankára!

Ideálne na tom nie je ani najväčšia hviezda usporiadateľskej krajiny a síce Neymar. Útočník PSG cez sezónu laboroval so zranením, teraz sa pridal ďalší problém s kolenom, kvôli ktorému predčasne opustil prvý tréning v rámci prípravy na šampionát. Vážne hrozí, že na Cope América štartovať nebude.

Veľmi zlú sezónu má za sebou Alexis Sánchez, ale pre Čile mal byť znova lídrom ofenzívy. Možno to tak nebude, keďže ho znova trápi členok. Na poslednej Copa América v roku 2016 doviedol svoj národ k výhre a stal sa najlepším hráčom. Verme, že ďalšie zdravotné problémy sa už budú hráčom vyhýbať a budeme mať možnosť sledovať skvelý turnaj.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 10 najväčších hviezd prebiehajúcich MS do 20 rokov v Poľsku
Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články