Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 10 voľných hráčov, ktorí sú stále k dispozícii: Kto siahne po bývalých hviezdach z Manchestru?

BRATISLAVA - Prestupové obdobie je za nami, no kluby ešte stále majú šancu získať voľných hráčov. Prinášame vám zoznam desiatich najväčších hviezd, ktoré sú aktuálne bez platných kontraktov.
Morgan Schneiderlin,Yaya Toure.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Yaya Touré

"Toto ešte určite nie je koniec," povedal Yaya Touré v januári, keď sa o jeho budúcnosti rozprávali v televíznej šou Monday Night Football.

Bývalý stredopoliar Manchestru City je bez klubu od momentu, kedy skončil v gréckom Olympiakose. Na otázku, kde by chcel so svojou kariérou pokračovať, odpovedal: "Nikdy neviete, možno znovu Premier League!"

Prečítajte si aj

VIDEO Absolútna šialenosť: Klub za dve hodiny získal rekordných 22 nových hráčov!

Siahne po tridsaťpäťročnom futbalistovi niektorí z dvadsiatich celkov anglickej Premier League?

Patrice Evra

Bývalý ľavý obranca Manchestru United či francúzskej futbalovej reprezentácie je bez klubu od leta, kedy opustil londýnsky West Ham.

Patrice Evra počas aktuálnej sezóny pravidelne navštevuje zápasy manchesterského United, čo rozpútalo špekulácie, či nedostane nejakú úlohu v štruktúrach klubu. Ak by ale nie, tridsaťsedemročný futbalista ešte stále má čo ponúknuť aj na zelených trávnikoch.

Yohan Cabaye

Hráč s bohatými skúsenosťami z Premier League už dlho určite neostane bez klubu.

Prečítajte si aj

FOTO Slovan získal ďalšiu posilu: Tentokrát zalovil v slovenskej lige!

Tridsaťtriročný bývalý hráč Newcastle United či Crystal Palace v januári prekvapivo ukončil svoje pôsobedie v Sauskej Arábii, keď v tíme Al Nasr zotrval iba štvrtinu času zo svojho dvojročného kontraktu.

O hráča už mal prejaviť záujem jeho bývalý zamestnávateľ z Londýna.

Giuseppe Rossi

Prečítajte si aj

VIDEO Slzy sa tlačia do očí: Zápas Nantes prerušili v deviatej minúte, aby vzdali hold Emilianovi Salovi

Skúsený taliansky útočník sa v poslednej dobe pripravoval s Manchestrom United, no aj po konci prestupového obdobia je stále nezamestnaný.

Rossiho skvelé zakončovanie očarilo aj Sira Alexa Fergusona, ktorý mu v roku 2004 doprial debut v drese United.

Bývalý reprezentant Talianska si hľadá klub od leta minulého roka, kedy ho prepustil taliansky Janov kvôli zraneniu, ktoré ho trápilo už počas jeho pôsobení vo Villarreale či Fiorentine.

Stephane Mbia

Mbia je voľným hráčom od začiatku januára, kedy ukončil svoj kontrakt vo francúzskom Toulouse.

Tridsaťdvaročný futbalista, ktorý v sezóne 2012/2013 strávil sezónu v drese QPR, odohral za francúzskeho prvoligistu od svojho letného príchodu iba 5 zápasov.

Darren Bent

Bývalý anglický reprezentant je bez klubu od minulého leta, po tom, ako druhú polovicu minulej sezóny strávil na hosťovaní v Burtone.

Tridsaťštyriročný futbalista, ktorý má na svojom konte vyše 100 gólov v Premier League, by mohol byť platnou posilou pre celok, ktorý hľadá skúseného zakončovateľa.

Ibrahim Afellay

Mal byť hviezdou španielskej Barcelony, no aktuálne je bez práce. Holandský futbalista naposledy obliekal dres druholigového Stoke City, kde sa v uplynulom týždni dohodol na rozviazaní kontraktu.

Bývalý holandský reprezentant odohral za Stoke 55 zápasov počas tri a pol ročného pôsobenia, no v aktuálnej sezóne nenastúpil ani na jeden duel. Afellay má stále iba tridsaťdva rokov.

Jordon Mutch

Dvadsaťsedemročný Mutch je bez klubu od januára tohto roka, kedy opustil Crystal Palace.

O jehu služby sa má zaujímať Gyeongnam, klub z Južnej Kórey, no tieto špekulácie doposiaľ neboli potvrdené.

Efe Ambrose

Ambrose mal byť blízko svojmu tretiemu pôsobeniu v škótskom klube Hibernian, no zišlo z toho počas posledného dňa prestupového obdobia.

Bývalý obranca Celticu opustil Hibs v januári po tom, ako využil klauzulu vo svojej zmluve a odmietol rokovania o novej. O jeho služby by mohol mať záujem anglický Bolton.

Lacina Traoré

Možno si ho pamätáte z jeho krátkeho pôsobenia v Evertone v druhej polovici sezóny 2013/2014, no vtedy nastúpil iba na jedno stretnutie.

Dvadsaťosemročný 203 centimetrov vysoký útočník je bez klubu od minulého leta.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články