Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Absolútna šialenosť: Klub za dve hodiny získal rekordných 22 nových hráčov!

ISTANBUL - Turecký druholigový klub Elazigspor stanovil nový rekord po tom, ako podpísal a zaregistroval 22 nových hráčov v priebehu dvoch hodín počas posledného dňa prestupového obdobia.
Zdroj: 19585
Zdieľajte:

Turecký druholigista dosiahol neuveriteľný rekord po tom, ako sa mu dve hodiny pred blížiacim sa koncom prestupového obdobia podarilo dosiahnuť ukončenie zákazu prestupov, ktorý mu udelila turecká futbalová asociácia.

Prečítajte si aj

FOTO Slovan získal ďalšiu posilu: Tentokrát zalovil v slovenskej lige!

Ani tak krátky čas ale Elazigspor nezastavil a do klubu prišlo celkovo 22 nových hráčov, 12 na trvalý prestup a desať na hosťovanie.

"Chcel by som poďakovať všetkým, ktorí sa o tento úspech pričinili," povedal bývalý prezident Elazigsporu Selcuk Ozturk novinárom.

"Boli sme v neustálom kontakte s futbalovou asociáciou ohľadne zákazu a takisto aj s hráčmi, ktorých sme chceli priviesť.

"Akonáhle nám zákaz zrušili, dokázali sme hráčov kontaktovať a skompletizovať prestupy behom dvoch hodín," dodal.

Elazigspor aktuálne hľadá aj nového trénera po tom, ako klub prepustil Orhana Kaynaka.

Prečítajte si aj

VIDEO Slzy sa tlačia do očí: Zápas Nantes prerušili v deviatej minúte, aby vzdali hold Emilianovi Salovi

Do tureckého tímu prišlo aj slovenským fanúšikom známe meno. Serge Akakpo odohral na slovensku sezónu 2012-2013 v drese MŠK Žilina. Okrem reprezentanta Toga s klubom podpísali jeden a pol ročný kontrakt aj títo hráči: Cengizhan Akgun, Ahmet Sabri Fener, Emrah Gur, Abdulkadir Kayali, Muhammed Ildiz, Dersim Sahan Kaynak, Boubacar Traore, Gokhan Akkan, Mustafa Eskihellac a Nuh Naci Kırlankocoglu.

Na hosťovanie do konca sezóny získal Elazigspor týchto hráčov: Bakemenga, Emir Gokce, Murat Ceylan, Ahmet Burak Solakel, Kadir Bekmezci, Rustu Hanli, Serdar Ozbayraktar, Tufan Kelleci, Yigitcan Erdogan, Diallo a Georgiadis.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články