Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zlatan Ibrahimovič: Ak chce Kane vyhrávať trofeje, musí opustiť obyčajný Tottenham!

LONDÝN - Švédsky futbalový velikán, Zlatan Ibrahimovič, radí anglickému kanonierovi, Harrymu Kaneovi, aby porozmýšľal nad ochodom z Tottenhamu Spurs.
Zdroj: 27451
Zdieľajte:

Zlatan Ibrahimovič, ktorý počas svojho pôsobenia v Manchestri United raz nastúpil aj proti Tottenhamu, si je istý tým, že kapitán Albionu by mal zvážiť prestup.

Bývalý švédsky reprezentant mal Harrymu Kaneovi povedať, že musí opustiť "obyčajný" klub Tottenham, ak chce vyhrávať trofeje a naplniť svoj veľký potenciál.

Prečítajte si aj

VIDEO Futbalový svet v šoku: Rekordná posila klubu z Premier League bola na palube zmiznutého lietadla!

Harry Kane je odchovancom akadémie londýnskeho celku a pre fanúšikov je akýmsi talizmanom klubu. Aj samotný útočník cíti voči klubu veľký záväzok, čo potvrdil minulé leto podpísaním dlhodobého kontraktu.

Ako dvadsaťpäťročný má na svojom konte už takmer 200 gólov, no žiadnu významnejšiu trofej. Tešiť sa doposiaľ mohol iba z dvoch zlatých kopačiek za najlepšieho strelca Premier League. Aj preto si jeho bývalý protihráč myslí, že je najvyšší čas na zmenu.

"Keď som bol v Anglicku, videl som ho hrať. Je to skvelý útočník. Stále sa zlepšuje a robí správne veci," povedal futbalista LA Galaxy.

"No vždy hovorím, že hrať za veľkoklub a podávať skvelé výkony je iné ako, s najväčšou úctou ku Tottenhamu, hrať za obyčajný klub.

"Myslím si, že môže dokázať veľké veci. Musí sa ale posunúť ďalej, pretože ľudia si vás pamätajú najmä pre to, čo ste dokázali vyhrať. Takže ak chce vyhrávať, potom áno, myslím si, že je čas na zmenu," dodal tridsaťsedemročný Švéd, ktorý počas svojej kariéry vyhral holandskú, taliansku, španielsku aj francúzsku ligu.

O služby anglického futbalistu sa už dlhodobo zaujímajú španielske veľkokluby. Real Madrid by okolo neho rád vybudoval nové mužstvo. V Barcelone by zase radi získali kvalitnú konkurenciu k uruguajskému strelcovi Suárezovi.

Prečítajte si aj

VIDEO Legendárny obranca priznal problémy s alkoholom: Zvykol som vypiť desať pív, potom som pokračoval s vodkou

Aj napriek tomu je ale Kane stále súčasťou tímu Spurs a určite by rád dosiahol veľký úspech aj s londýnskym celkom. Aktuálne si od futbalu ale musí oddýchnuť. Zranenie členku ho vyradilo z hry až do marca.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články