Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 5 hráčov, ktorí by v Chelsea mohli nahradiť Cesca Fabregasa

LONDÝN - Španielsky záložník Cesc Fabregas odišiel z Chelsea do AS Monaco, ale tréner londýnskeho tímu Maurizzio Sarri požaduje náhradu. Tu je päť najvážnejších kandidátov.
Zdroj: 24098
Zdieľajte:

Marcelo Brozovič

26-ročný chorvátsky záložník Interu Miláno je podľa štatistík najideálnejšou náhradou za Fabregasa. Už dlhšie je tento vicemajster sveta z roku 2018 spájaný s odchodom z talianskeho klubu. Podľa čísle má podobný počet striel, získaných lôpt, prihrávkok aj vytvorených šancí ako Fabregas.

Leandro Paredes

24-ročný Argentínčan je odchovancom Bocy Juniors. V roku 2014 zamieril do talianskeho Chieva, kde si ho okamžite všimol AS Rím. V hlavnom meste krajiny Apeninského polostrova vydržal aj s hosťovaním v Empoli tri roky. Posledné dve sezóny nastupuje za Zenit Petrohrad. Deväťkrát nastúpil za národný tím.

Frenkie de Jong

21-ročný Holanďan z Ajaxu Amsterdam výrazne zaujal aj PSG, Barcelonu, Real Madrid či Manchester City a patrí k najviac sledovaným hráčom prestupového trhu. Mladík je lepší ako Fabregas v počte prihrávok, ale nie je stvorený na strieľanie gólov.

Nicolo Barella

21-ročný Talian je odchovancom rodného Cagliari, kde pôsobí okrem krátkeho hosťovania v Come celú svoju juniorskú aj seniorskú kariéru. Posledné dva roky sa ale okolo neho zbiehajú veľké kluby ako Inter, Real Madrid, AC Miláno či práve Chelsea. Doma o ňom hovoria ako o "novom Pirlovi", ktorému sa podobá štýlom hry. Barella však môže hrať na pozícii defenzívneho, klasického stredného, no aj ofenzívneho záložníka.

Victorien Angban

Reprezentant Pobrežia Slonoviny patrí medzi 41 hráčov Chelsea, ktorí sú aktuálne na hosťovaniach. 22-ročný futbalista s identickým štýlom hry, aký preferoval Fabregas, momentálne pôsobí vo francúzskom celku FC Metz. V jeho veľký neprospech hrá fakt, že nikdy nehral za Chelsea súťažný zápas.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články