Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hazard stále odmieta podpísať nový kontrakt: Čaká na ponuku od vysnívaného klubu!

LONDÝN - Ofenzívny futbalista londýnskej Chelsea Eden Hazard stále čaká na ponuku od Realu Madrid. Tvrdí to belgický futbalový expert Kristof Terreur.
Zdroj: 26491
Zdieľajte:

Dvadsaťosemročný futbalista stále odmieta podpísať nový kontrakt s klubom z Premier League, aj napriek tomu, že potvrdil, že je v Londýne aj so svojou rodinou naozaj veľmi šťastný.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 3 útočníci, ktorí by mohli v Chelsea nahradiť Moratu

Hazardovi na Stamford Bridge už ostáva iba niečo cez jeden rok, kým mu vyprší kontrakt. V lete by tak pre Real Madrid mohla prísť ideálna chvíľa na pokus podpísať kapitána belgickej reprezentácie.

"Odmietol už dve ponuky na nový kontrakt a povedal, že aktuálne nemá v pláne rokovať o novej zmluve. To znamená, že na niečo čaká a to niečo znamená iba jedno, Real Madrid," povedal Terreur v podcaste o prestupoch stanice Sky Sports.

"Real Madrid má podľa mojich informácií stále záujem o Hazardove služby, no stále neposlali konkrétnu ponuku. Nedohodli sa ešte ani s Edenom ani s Chelsea. Dokonca ešte ani nekontaktovali klub, tak ako to spravili minulé leto.

"Keď kontaktovali Chelsea minulý rok, Marina Granovskaia im jednoznačne povedala, že Hazard nie je na predaj a Madrid to akceptoval. Tentokrát sa o to ale môžu pokúsiť znovu, pretože potrebujú posilniť svoj káder. Je oveľa jednoduchšie získať hráča, ktorému do konca zmluvy chýba iba rok."

Prečítajte si aj

VIDEO Zlatan poriadne naložil Ronaldovi: Ak si chcel novú výzvu, mal si ísť do druholigového mužstva!

Hazard je hviezdou klubu z Londýna od svojho príchodu z Lille v roku 2012. V aktuálnej sezóne má na svojom konte 10 gólov a rovnaký počet asistencií v 21 zápasoch Premier League.

Real Madrid nie je jediným klubom, ktorý má záujem o belgického kúzelníka s loptou, no dvojnásobný majster Anglicka rázne odmieta prestup do francúzskeho Parížu Saint-Germain.

"Je to jednoduché. Buď ostane v Chelsea alebo odíde do Realu Madrid. Nad PSG ani nerozmýšľa. Francúzi sa už viackrát snažili, no vždy to skončilo rovnako. V Ligue 1 už hral a vrátil by sa iba do Lille," dodal Terreur, ktorý je odborníkom na prestupy najmä belgických hráčov.

"Aktuálne je v Londýne šťastný, takisto aj jeho deti a manželka. Takže ak sa jeho vysnený prestup do Realu Madrid neuskutoční, pravdepodobne podpíše nový dlhodobý kontrakt s Chelsea.

Prečítajte si aj

VIDEO Iscov talent v Madride zapadá prachom, zastal sa ho priateľ: Solari je vrahom futbalu!

"Myslím, že sa bude všemožne snažiť o prestup do Španielska, no je to Real Madrid, ktorý je na ťahu," dodal na záver.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, skysports.com

Diskusia

Podobné články