Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 3 útočníci, ktorí by mohli v Chelsea nahradiť Moratu

LONDÝN - Mnoho popredných klubov vrátane Realu Madrid či Barcelony hľadá útočníka. My sme sa pozreli na tri možnosti pre nový hrot Chelsea, ktorý by mal nahradiť Álvara Moratu. Ten je na odchode.
Zdroj: 25932
Zdieľajte:

Gonzalo Higuaín

Argentínčan je z pohľadu trénera "The Blues" Maurizzia Sarriho číslo jeden, avšak jeho situácia je poriadne komplikovaná, keďže z Juventusu hosťuje v AC Miláno a to má na neho predkupné právo, takže Chelsea musí jednať s obomi talianskymi klubmi. Podľa Sky Sports Italia však je v hre možnosť, že by v lete Higuaín znova hosťoval, no tentoraz v Chelsea a potom by londýnsky klub dostal možnosť na jeho odkup.

Callum Wilson

Určite veľmi prekvapivé meno, no v Premier League je žiadaný. Hviezda Bournemouthu sa dostala ako na Sarriho nákupný list, tak aj na ten v neďalekom West Hame. Jeho aktuálny klub ale žiada až závratných 50 miliónov eur. 26-ročný ofenzívny hráč v tejto sezóne najvyššej anglickej súťaže strelil deväť gólov a na päť prihral. Minulý rok debutoval v národnom tíme Albionu, hneď strelil gól.

Patrick Cutrone

21-ročný Talian hrá za AC Miláno a jeho cena sa odhaduje na niečo cez 30 miliónov eur. Od minulej sezóny nastrieľal v Serii A trinásť gólov a zahral si už aj za seniorský národný tím. V Chelsea by mohol nahradiť Moratu a to je práve hráč, ku ktorému Cutrone ako tínežder vzhliadal.

ANKETA: Kto by mal v Chelsea nahradiť Moratu?

  • Gonzalo Higuain

    25%

  • Callum Wilson

    5%

  • Patrick Cutrone

    15%

  • Niekto iný...

    55%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články