Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Zlatan poriadne naložil Ronaldovi: Ak si chcel novú výzvu, mal si ísť do druholigového mužstva!

BRATISLAVA - Švédsky futbalový velikán Zlatan Ibrahimovič reagoval na slová Cristiana Ronalda, ktorý odporučil Messimu, aby taktiež skúsil novú výzvu a odišiel z Barcelony.
Zdroj: 18799
Zdieľajte:

Cristiano Ronaldo prestúpil v lete to talianskeho Juventusu Turín za 100 miliónov libier. Ani v Serie A sa tridsaťtriročný Portugalčan nestratil a aktuálne je so štrnástimi gólmi najlepším strelcom ligy.

Prečítajte si aj

VIDEO Juraj Kucka sa vracia do Talianska!

Iba krátko po veľkom prestupe Ronaldo prehlásil, že by aj Lionel Messi mal skúsiť prestúpiť do Talianska a dokázať tak, že je jedným z najlepších hráčov histórie.

"Chcel by som, aby sem jedného dňa prestúpil. Dúfam, že túto výzvu prijme tak ako ja, no ak je šťastný v Barcelone, budem to rešpektovať," povedal Cristiano Ronaldo na začiatku decembra.

"Hral som v Anglicku, Španielsku, Taliansku aj v Portugalsku, zatiaľ čo on je stále v Španielsku.

"Možno ma potrebuje viac ako ja jeho. Ku môjmu životu patria výzvy. Teší ma robiť ľudí šťastnými,"

"Messi je fantastický hráč a skvelý človek, no nemyslím si, že ho potrebujem. Toto je nová etapa môjho života a ja som šťastný," dodal.

Prečítajte si aj

VIDEO O Škriniarovej budúcnosti je zrejme rozhodnuté: Nikto nemá toľko peňazí, aby ho získal!

Avšak, Zlatan Ibrahimovič, ktorý má na konte titul majstra v Holandsku, Taliansku, Španielsku či vo Francúzsku a a takisto vyhral aj Európsku ligu a ligový pohár s Manchestrom United, tvrdí, že Lionel Messi nemá čo dokazovať.

Cristiana Ronalda si poriadne podal a jeho prestup do Talianska označil ako najľahšiu možnú cestu. To najmä preto, že si vybral mužstvo, ktoré ligový titul vyhralo sedemkrát za posledných 7 sezón.

"Cristiano hovorí o nových výzvach. Nazýva výzvou to, že prestúpi do klubu, kde je takmer povinnosťou vyhrať Serie A," povedal 37-ročný futbalista.

"Prečo do tohto klubu neprestúpil pred pár rokmi, keď bol v druhej lige? Nech sa pokúsi získať titul s tímom, ktorý práve vyhral druhú ligu a postúpil do prvej. Doviesť takýto tím na najvyšší level je podľa mňa výzva.

"Je to hovadina, prestúpiť do Juventusu za aktuálneho stavu nie je žiadna výzva..."

Juventus smeruje aj v tejto sezóne za ďalším Scudettom, ktoré by bolo už ôsme v rade. Aktuálne vedú ligu s deväťbodovým náskokom pred Neapolom.

Od svojho príchodu do americkej MLS a do tímu LA Galaxy zaznamenal Ibrahimovič 22 gólov v 27 zápasoch.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, express.co.uk

Diskusia

Podobné články