Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Rabiotova matka prelomila mlčanie: Takáto je pravda

BRATISLAVA - Adrien Rabiot odmietol s Paris Saint-Germain podpísať predĺženie zmluvy.
Zdroj: 30459
Zdieľajte:

Francúzsky futbalista Adrien Rabiot sa údajne dohodol na podmienkach prestupu z parížskeho St. Germain do FC Barcelona. Do Katalánska by mohol odísť už v zimnom termíne, prípadne po skončení prebiehajúcej sezóny ako voľný hráč. Informoval o tom športový denník Mundo Deportivo.

Prečítajte si aj

VIDEO Majster sveta z roku 2018 mieri do Bayernu Mníchov

Dvadsaťtriročnému stredopoliarovi vyprší aktuálna zmluva s PSG v júni 2019 a novú sa rozhodol nepodpísať, čo nahnevalo nielen fanúšikov klubu, ale aj športového riaditeľa úradujúceho francúzskeho majstra Antera Henriquea. Ten sa vyjadril, že Rabiot sa bude musieť pripraviť na menšiu minutáž v zápasoch.

Prečítajte si aj

TOP Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu

Počas utorkového osemfinálového zápasu francúzskeho Ligového pohára fanúšikovia PSG vyvesili na tribúne transparent, na ktorom dali najavo svoje antipatie voči Rabiotovi: "Nepotrebujeme ťa," znel odkaz fanúšikov. K situácii sa vyjadril aj jeho tímový spoluhráč Brazílčan Marquinhos: "Je to škoda. Môžem povedať, že od začiatku sme si sadli, mali sme priateľský vzťah. Spolu sme vyrastali a zlepšovali sa. On však urobil svoje rozhodnutie a klub tiež."

Agentka a mama hráča v jednej osobe Veronique sa rozhodla prehovoriť ako to vlastne naozaj bolo: "Prezident nám povedal, že sme jedna veľká rodina. Nikdy som klub neočierňovala. Dnes na mňa klub zaútočil prostredníctvom športového riaditeľa, takže som sa rozhodla prelomiť mlčanie. Počas letného prestupového obdobia som chcela, aby bol Adrien zaradený na prestupovú listinu. Chcel v klube skončiť a to sme povedali veľmi jasne. Neviem, v akom smere bol tento krok nelojálny. Mali sme ponuku z Barcelony a klub ju odmietol."

"Vždy som dodržiavala pravidlá a protokoly, každý vie, že do 1. januára nemáme právo rokovať s akýmkoľvek klubom. Neboli sme na to pripravení, ale prijímame to, " dodala na záver Rabiotova matka.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články