Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP Prestupové špekulácie a novinky zo sveta futbalu

BRATISLAVA - Prestupových špekulácií je stále neúrekom. Prinášame vám výber tých najzaujímavejších za posledný týždeň.
Zdroj: 30433
Zdieľajte:

Vybrali sme pre vás tie najnovšie prestupové špekulácie a futbalové klebety, ktoré budeme pravidelne aktualizovať.

21.12. 2018

Chorvátsky brankár Lovre Kalinič sa v januári stane posilou anglickej druholigovej Aston Villy. (Sky Sports)

Slovenskí hráči - špekulácie

Ján Greguš prestúpil do Minnesoty United. Budujú tím a on má byť jedným z hlavných článkov, defenzívny pilier mužstva. (TASR)

Juraj Kucka určite opustí Trabzonspor. Najvážnejší záujemcovia sú Fenerbahce, Neapol a milánske AC. (TASR)

Prečítajte si aj

VIDEO Prvé slová Greguša po prestupe do Minnesoty United

Róbert Mazáň vraj opustí Celtu Vigo, kde sa absolútne nedostal k slovu. Na hosťovanie má vraj záujem pár klubov z druhej španielskej ligy a o prestup má záujem Sparta Praha a švédske Malmö, ktoré malo o neho záujem, keď ešte hrával v Žiline.

Patrik Hrošovský na 90 % opustí Plzeň. Najvážnejší záujemcovia sú Huddersfield Town, Getafe a Levante. (TASR)

Dominik Kružliak z Ružomberka je v hľadáčiku klubov najmä z Talianska, najviac sa všade spomína Atalanta, ktorá ho chcela údajne aj minulý rok, no posilniť sa plánuje Crystal Palace, ktorých zaujali ešte jeho výkony v 21 - tke.

Martin Škrtel - Barcelona to takmer isto nebude. Záujem o Martinove služby má ale monacké AS, ktoré vnímam ako z kaluže do blata a Gerrardov Rangers.

Tomáš Hubočan v Marseille nedostáva príležitosť, najvážnejším záujemcom o jeho služby je údajne cyperský APOEL ale i Slávia Praha.

Tomáš Vestenický - údajne sa o jeho služby zaujíma viacero klubov z druhej talianskej ligy, najväčší záujem má Brescia, ktorá je medzi tímami, ktoré sa budú biť o postup do 1. ligy.

20.12. 2018

Frenkie De Jong je jedným z klenotov prestupového trhu. "O jeho budúcnosti bude rozhodnuté v nasledujúcich týždňoch," tvrdí agent Ali Dursun. (vi.nl)

Tréner Manchestru City Pep Guardiola monitoruje stredopoliara Lyonu Houssema Aouara. (The Sun)

Inter Miláno sa začal zaujímať o Mesuta Özila, ktorý vynechal zápas proti Tottenhamu, keď Gunners vypadli z anglického Ligového pohára. (Daily Mail)

19.12. 2018

O brankára Fulhamu Marcusa Bettinelliho sa zaujíma Southampton, ktorý chce klubu v januárovom prestupovom oknu predložiť ponuku. (Daily Mail)

Everton chce v januári predať Oumara Niasseho. (Sky Sports)

West Ham United sa bude snažiť získať chilského obrancu Garyho Medela z Besiktasu Istanbul. V najbližších dňoch sa do Turecka chystajú kluboví funkcionári, ktorí by mali dohodnúť celý prestup. (Sky Sports)

Paul Pogba vraj po odchode Mourinha z Manchestru United nechce opustiť klub. (The Sun)

Stredopoliar Cardiff City Lee Tomlin pôjde v januári na hosťovanie do svojho bývalého klubu Peterborough United. (Sky Sports)

18.12. 2018

Mauro Icardi stále nepredĺžil zmluvu s Interom Miláno. Bývalý prezident klubu Massimo Moratti dúfa, že zostane v Interi. Pretože jeho strata by bola nepredstaviteľná. (Mediaset)

Anglický futbalový klub Tottenham Hotspur uplatnil opciu na predĺženie zmluvy o jeden rok s obrancom Janom Vertonghenom. Pôvodne mal belgickému stopérovi vypršať jeho kontrakt na konci tejto sezóny, nový platí do júna 2020. (TASR)

Pozrite si aj

VIDEO Duda opäť skóroval: Je najlepším strelcom Herthy

Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič podpísal novú zmluvu s Los Angeles Galaxy a v MLS odohrá aj sezónu 2019. (TASR)

Crystal Palace sa zaujíma o Dominica Solankeho z Liverpoolu. Vedenie by ho chcelo získať v januári na hosťovanie. (Sky Sports)

O kolumbijského hráča Luisa Muriela zo Sevilly prejavilo záujem AC Miláno. Do talianskeho klubu by mohol ísť na hosťovanie. Sevilla však žiada najmenej 12 miliónov dolárov. (Marca)

Manchester City nadviazal kontakt s Realom Madrid ohľadom prestupu Isca. Anglickí šampióni ho sledujú už dlhšie. Zaujímali sa vraj o neho už v dobe, keď hral ešte za Malagu. (Sky Sports)

Športový riaditeľ PSG Antero Henrique potvrdil, že Adrien Rabiot nepredĺži zmluvu s francúzskym klubom. Zmluva mu vyprší v lete a môže odísť zadarmo. O jeho služby vraj prejavil záujem Tottenham. (Sky Sports)

23 - ročný hráč francúzskeho Lille Nicolas Pépé je v hľadáčiku Arsenalu Londýn. Cena tohto mladíka na trhu sa odhaduje na 45 miliónov libier. (Daily Mirror)

Podľa Garyho Nevilla by bol ideálnym nástupcom Jose Mourinha tréner Tottenhamu Mauricio Pochettino. (Sky Sports)

Prečítajte si aj

FOTO Tragická autonehoda: Zomrel brankár, manželka aj syn

David De Gea by mal čoskoro podpísať nový rekordný kontrakt. O španielskeho gólmana sa zaujíma viacero klubov. Bude z neho najlepšie platený brankár na svete? (The Sun)

Barcelona uvažuje o predaji Malcoma. Katalánsky klub dostal z Číny obrovskú ponuku vo výške 58 miliónov dolárov. (The Sun)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články