Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Kto by mal byť novým trénerom Realu Madrid? Španielske média majú svojho favorita

MADRID - Futbalisti Realu Madrid pokračujú v hernom i výsledkovom trápení. Španielske média majú svojho favorita namiesto trénera Lopeteguia.
Zdroj: 29786
Zdieľajte:

Futbalisti Realu Madrid pokračujú v hernom i výsledkovom trápení. V dueli 9. kola španielskej La Ligy prehrali doma s UD Levante 1:2 a natiahli sériu bez víťazstva už na päť zápasov. Hráčom "bieleho baletu" nepomohol ani gól Marcela zo 72. minúty, ktorým prerušili gólový pôst. Ten trval dlhých 481 minút.

Prečítajte si aj

Milan Škriniar prehovoril: Reprezentácia a Inter sú dve rozdielne veci

"Vo futbale sa hrá na góly a nie na krásu. Hrali sme to, čo sme si pred zápasom povedali, mali sme viac ako 30 striel, z toho približne 15 na bránu. Neuznali nám gól a trikrát sme trafili brvno. Nič to však neznamená, pretože to, čo rozhoduje, sú góly. Taký je futbal," zhodnotil výkon svojich zverencov tréner Realu Julen Lopetegui.

Na otázku, či je jeho pozícia v klube ohrozená, odpovedal: "To je tá posledná vec, na ktorú momentálne myslím. Som nesmierne motivovaný. Sústredím sa na to, aby som pozdvihol našu hru a nedovolil chlapcom strácať nádej. To je jediný spôsob ako prekonať túto krízu. Musíme sa zodpovedne pripraviť na nasledujúci zápas."

Španielsky denník Marca prišiel s informáciou, podľa ktorej môže byť novým trénerom bieleho baletu Santiago Solari. 42 - ročný Argentínčan momentálne trénuje Castillu. Je možné, že zmenu na trénerskom poste oznámi klub ešte pred začiatkom dôležitého zápasu v Lige majstrov proti Plzni. Tréner Castilly by mohol byť uprednostnení pred Antoniom Contem či Laurentom Blancom.

ANKETA: Kto by mal byť podľa Vás nový tréner Realu Madrid?

  • Santiago Solari

    3%

  • Antonio Conte

    66%

  • Laurent Blanc

    5%

  • Michael Laudrup

    5%

  • José María Gutiérrez - Guti

    21%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články