Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Milan Škriniar prehovoril: Reprezentácia a Inter sú dve rozdielne veci

BRATISLAVA - V nedeľu nás čaká v poradí 222. derby medzi milánskymi klubmi AC a Inter.
Zdroj: 29784
Zdieľajte:

Slovenský stopér si uvedomuje, že najväčšou hrozbou pre neho a defenzívu Interu bude argentínsky kanonier AC Miláno Gonzalo Higuaín.

Prečítajte si aj

VIDEO Boltovi ponúkli zmluvu: Má to však jeden háčik

"Je pre nás dôležité, aby Higuaín neskóroval. Nie je to však iba o ňom, musíme ubrániť aj ostatných útočníkov. Higuaín je nepochybne veľmi kvalitný futbalista, patrí k najlepším zakončovateľom v Taliansku, ale keď nám on nedá gól, no strelí ho niekto iný, bude to také isté. Musíme sa pokúsiť neinkasovať a streliť aspoň jeden či dva góly, aby sme zvíťazili," povedal Škriniar pre ESPN.

Zverenci kouča Luciana Spallettiho ťahajú sériu štyroch výhier, AC Miláno neprehralo v šiestich súbojoch Serie A. Je to prvý ligový súboj po reprezentačnej prestávke, na ktorú nemá Škriniar príjemné spomienky.

Rezignoval počas nej tréner národného tímu SR Ján Kozák. Ako hlavný dôvod uviedol, že sedmička nominovaných hráčov zásadne porušila životosprávu a zaradil medzi nich aj stopéra Interu Miláno.

"Hneď, keď sme sa všetci stretli po reprezentačnej prestávke, začali sme sa sústrediť na derby. Teraz sme všetci spolu a bojujeme za jediný cieľ. Koncentrujeme sa a tvrdo pracujeme, aby sme v derby uspeli. Je dôležité, aby sme sa udržali na víťaznej vlne. Čo sa stalo v národných tímoch, to tam aj zostane. Reprezentácia a Inter sú dve rozdielne veci," dodal na záver bývalý hráč Žiliny.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články