Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Mesut Özil prezradil, po koho boku bola radosť hrať: Dvakrát mu prihráte a on dvakrát skóruje

LONDÝN - Futbalista londýnskeho Arsenalu, Mesut Özil prezradil meno hráča, s ktorým sa mu hralo najľahšie.
Zdroj: 26809
Zdieľajte:

Nemecký futbalista vyhral s Portugalčanom Cristianom Ronaldom La Ligu a aj preto označil Özil svojho bývalého spoluhráča za jedného z najlepších futbalistov v histórii tohto športu.

Pozrite si aj

VIDEO Gól ako z inej galaxie: Dimitri Payet opäť predviedol neuveriteľnú gólovú strelu!

Táto dvojica spolu vyhrala španielsky titul v sezóne 2011-12, no už ani jeden z nich neoblieka dres "bieleho baletu". Nemec odišiel už v roku 2013 do Londýna. Toto leto ho napodobnil i Ronaldo, ktorý za 112 miliónov eur prestúpil do Juventusu Turín.

"Ľudia sa ma často pýtajú, aké to bolo hrať po boku Cristiana Ronalda. Všetko, čo môžem povedať je, že som nikdy nevidel človeka ako je on," povedal Özil.

"Pracuje naozaj tvrdo. Je vždy prvý na tréningu a odchádza posledný. Je veľkým profesionálom a chce iba vyhrávať, aj na tréningoch.

"Samozrejme, že som ho pozoroval. Užíval som si pôsobenie po jeho boku, pretože zo mňa spravil ešte lepšieho hráča. Aj mimo ihriska je skvelý. Veľakrát som mu prihral a on nepotrebuje, aby som mu to pripomínal.

Prečítajte si aj

Thiago Silva spomína na konflikt Ibrahimoviča s Gattusom: Jednoducho ho chytil, otočil a hlavou vpred ho hodil do koša

"Je jednoduché s ním hrať, pretože nepotrebujete vytvoriť veľa šancí. Aj keď som mu prihral iba dvakrát, on dvakrát skóroval a preto je jeden z najlepších futbalistov, aký kedy bol," dodal na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články