Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Karius v ohrození: Vyhrážajú sa mu smrťou!

LIVERPOOL - Polícia vyšetruje vyhrážky na adresu futbalového brankára anglického klubu FC Liverpool Lorisa Kariusa.
Zdroj: 28737
Zdieľajte:

Slovné útoky na adresu 24-ročného Nemca sa začali šíriť na sociálnych sieťach po jeho chybách vo finále Ligy majstrov 2017/2018 proti Realu Madrid (1:3). Karius urobil v stretnutí dve veľké hrúbky, z ktorých skórovali Karim Benzema a Gareth Bale. "Vyhrážanie sa prostredníctvom internetu berieme veľmi vážne a vyšetrujeme ho," citoval portál bbc.com stanovisko liverpoolskej polície.

Prečítajte si aj

VIDEO TOP 5 fatálnych chýb brankárov v histórii futbalu

„Nemôžem poriadne spať, stále si tie momenty premietam v hlave. Veľmi ma mrzí, že som sklamal spoluhráčov a prehral zápas. Chcem sa ešte raz všetkým ospravedlniť,“ napísal Karius na twitteri.

Svojho brankárskeho kolegu podržal spoluhráč z tímu "The Reds" Simon Mignolet. "Keď sa bude chcieť o tom porozprávať, tak tu budem pre neho. Bol som v podobnej situácii a viem, aké to je teraz pre Lorisa ťažké. My sme však jeden tím a všetci v Liverpoole stojíme za ním."

"Samozrejme, nie je dobré čo sa stalo. Nanešťastie to prišlo v takomto dôležitom zápase. Snažil som sa ho povzbudiť. Je to ťažké, ale aj takéto momenty prináša futbal," uviedol tréner brankárov LFC John Achterberg.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články