Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 5 fatálnych chýb brankárov v histórii futbalu

BRATISLAVA - Loris Karius nie je jediný brankár, ktorý zlyhal v dôležitom zápase.
Zdroj: 28732
Zdieľajte:

Brankár Loris Karius bol smutný hrdina finále LM, v ktorom spravil dve hrubé chyby. Pozrime sa spolu na známych brankárov, ktorí by ich podobný kiks navždy vymazali z histórie futbalu.

Prečítajte si aj

Ronaldo prehovoril o svojom odchode z Realu: Ako prví sa to dozvedia fanúšikovia

5. Petr Čech: Česká republika vs. Turecko, Euro 2008

Česi mali zápas vo svojich rukách. Nad Tureckom viedli už 2:0, no potom prišiel obrat ako hrom. Gól na 2:2 padol po chybe brankára Petra Čecha, ktorý sa snažil podbehnúť loptu a chytiť ju do rúk. Lenže dopadlo to katastrofálne...

4. Oliver Kahn: Nemecko vs. Brazília, MS 2002

Oliver Kahn patril k najlepším brankárom šampionátu. Až do momentu, keď sa Brazília ujala vedenia 1:0. Rivaldovu strelu podcenil a vyrazil len pred seba, kde si na ňu krásne počkal (brazílsky) Ronaldo.

3. Rene Higuita: Kolumbia vs. Kamerun, MS 1990

Higuita sa rozhodol vybehnúť z brány, podržať loptu a rozohrať. To sa mu aj podarilo. Lenže to ešte netušil, že spoluhráč mu prihrávku vráti. A bojovať s útočníkom o loptu, sa brankárovi niekedy neoplatí.

Prečítajte si aj

VIDEO Salah s vážnym zranením, jeho štart na MS je ohrozený

2. Rob Green: Anglicko vs. USA, MS 2010

Jednotkou Anglicka bol Joe Hart. Tréner sa však rozhodol dať šancu Robovi Greenovi. Anglicko sa rýchlo ujalo vedenia 1:0. Tesne pred prestávkou bolo však vyrovnané. Clint Dempsey vystrelil ľahučkú strelu, ktorá anglickému brankárovi prekĺzla cez ruky ako mydlo.

1. David Seaman: Arsenal vs. Real Zaragoza, 1995

Dostať takýto gól v predĺžení, to zabolí. Zaragoza porazila Arsenal 2:1pp a vyhrala pohár víťazov pohárov. Gól v čase 0:13.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články