Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo prehovoril o svojom odchode z Realu: Ako prví sa to dozvedia fanúšikovia

KYJEV - Cristiano Ronaldo prekvapil viacerých fanúšikov Realu Madrid.
Zdroj: 27403
Zdieľajte:

Zranenie Mohameda Salaha uľahčilo futbalistom Realu Madrid cestu za triumfom vo finále Ligy majstrov 2017/2018. Po odchode egyptského útočníka v 31. minúte zmenil FC Liverpool svoj systém založený na vysokom napádaní, viac sa stiahol a nechal tvoriť súpera.

Pozrite si aj

VIDEO Toto sme tu ešte nemali: Gólovú šancu Ronalda prerušil divák

Zotrvačnosťou ešte udržal polčasové bezgólové skóre, ale po zmene strán už jeho súper ovládol dianie na trávniku. Po víťazstve 3:1 získal španielsky veľkoklub tretíkrát v rade "ušatú trofej" a celkovo uspel v európskom pohári číslo jeden, aj vrátane bývalého Európskeho pohára majstrov (EPM), rekordný trinástykrát.

V rozhovore pre televíznu spoločnosť beIn Sports sa Ronaldo tajuplne (ne)vyjadril ohľadom svojej budúcnosti. "Bolo krásne hrať v Reale Madrid. Budúcnosť jedného hráča v tejto chvíli nie je dôležitá, ako tím sme sa zapísali do histórie. V najbližších dňoch dostanú fanúšikovia odpoveď na to, čo bude ďalej. Oni vždy stáli po mojom boku a preto sa to dozvedia ako prví."

Zidane je presvedčený, že o svojho vodcu "biely balet" nepríde: "Zostane s nami v Reale Madrid. Uvidíme však, čo povie o tri-štyri dni."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články