Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Nahnevaný Messi po prehre s Levante: V klube už nechce týchto troch hráčov

MADRID - Rekordná séria futbalistov FC Barcelona bez prehry v najvyššej španielskej súťaži sa zastavila po 43 stretnutiach.
Zdroj: 28564
Zdieľajte:

V nedeľnom zápase predposledného 37. kola podľahli na pôde Levante 4:5 a utrpeli prvý neúspech v tomto ročníku. Katalánci si už v predstihu zabezpečili španielsky titul.

Prečítajte si aj

FOTO To vážne? Autor zlatého gólu z posledných MS svoj kúsok tento rok nezopakuje

Zverenci Ernesta Valverdeho nezvládli predposlednú prekážku na ceste za kompletným ligovým ročníkom bez prehry. Na pôde Levante sa odohral divoký duel, domáci viedli už 5:1, ale hostia zabojovali a takmer sa im podarilo vyrovnať. Na domácej strane sa hetrikom zaskvel Emmanuel Boateng, za hostí si tri góly pripísal Philippe Coutinho.

A čo na to Leo Messi?

Španielsky denník Don Balón​ tvrdí, že Messi po nečakanej prehre už nedôveruje viacerým hráčom v tíme. Ousmane Dembelé, Nelson Semedo a Yerry Mina nehrali tak, ako sa od nich očakávalo a podľa denníka Don Balón ich Messi v klube nechce.

Tí traja hráči predviedli v zápase veľké nedostatky. Všetko sa to môže zamotať príchodom Antoina Griezmanna, ktorý by pravdepodobne Dembelého odsunul na druhú koľaj. Uvidíme, nechajme sa prekvapiť, čo bude ďalej s týmito tromi (dá sa povedať ešte čerstvými) posilami FC Barcelona.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články