Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Dúbravka sa dočkal veľkej pocty: Fanúšikovia po čistom konte proti Chelsea skandovali meno slovenského brankára!

NEWCASTLE - Slovenský reprezentačný brankár Martin Dúbravka potvrdil v anglickej Premier League výbornú formu ďalším čistým kontom. Tentokrát vychytal hviezdy londýnskej Chelsea, ktoré na diaľku ešte stále bojovali o účasť v prestížnej Lige majstrov.
Zdroj: 27426
Zdieľajte:

Dúbravka, ktorý zneškodnil obidve strely smerujúce na bránku Newcastle, bol po čistom konte pochopiteľne jedným z hrdinov duelu, a tak sa ho rozhodla po stretnutí vyspovedať klubová televízia Newcastle United.

Prečítajte si aj

Naši susedia môžu ďakovať Salahovi: Český futbal má po piatich rokoch istotu Ligy majstrov!

Pri rozhovore s gólmanom Newcastlu začali anglickí fanúšikovia skandovať meno slovenského brankára. "Bol to náš najlepší výkon celkovo, takže chlapci hrali naozaj skvele. Cením si toho, že som mohol byť na ihrisku," poznamenal skromne Dúbravka.

Reportér potom prehovoril v mene fanúšikov strák, ktorí dúfajú, že ho nevideli chytať poslednýkrát. Dúbravka za mohutných ovácií a skandovania fanúšikov odpovedal: "Uvidíme, čo sa stane. Vidíte to? Ďakujem pekne!" a potleskom odmenil nadšených divákov za prejavenú vďaku.

"Naozaj nemám k tomu čo dodať. Som naozaj veľmi vďačný. Našim fanúšikom, celému Newcastlu, spoluhráčom a najmä Rafovi za túto skvelú šancu. Dúfam, že sa vidíme budúcu sezónu," doplnil na sociálnej sieti sympatický Dúbravka.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, nufc.co.uk

Diskusia

Podobné články