Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO TOP 7 Týmto hráčom z Premier League končia zmluvy: Kde budú pokračovať?

BRATISLAVA - Leto nám už pomaly klope na dvere. Toto je zoznam najlepších hráčov z Premier League, ktorým čoskoro vypršia zmluvy.
Zdroj: 28191
Zdieľajte:

Patria k oporám svojich tímov, napriek tomu stále nepredĺžili zmluvu. Na konci júna sa z nich teda s najväčšou pravdepodobnosťou stanú voľní hráči. Čo bude s nimi ďalej, je jasné, no kde budú hrať, ostáva otázkou.

Prečítajte si aj

OFICIÁLNE: Táto správa určite poteší všetkých fanúšikov Švédska

7. Liverpool - Emre Can

Emre Can sa od začiatku zaradil medzi dôležitých hráčov Liverpoolu, tomu však teraz nepomôže, lebo až do konca sezóny bude absentovať so zranenými chrbtom. 25 - ročný reprezentant Nemecka je už dávnejšie spájaný s prestupom, najviac sa hovorí o tom, že zamieri do Juventusu.

6. Arsenal - Jack Wilshere

Jack Wilshere sa po sérii zranení a hosťovaní v Bournemouthe tento rok znovu prebojoval do zostavy Arsenalu, kde mu však po sezóne vyprší kontrakt. Anglický reprezentant sa zatiaľ nedohodol na jeho predĺžení. Tréner Arséne Wenger napriek tomu verí, že nájdu spoločnú reč.

5. Manchester City - Yaya Toure

Čoskoro 35-ročný stredopoliar z Pobrežia Slonoviny po príchode Pepa Guardiolu vypadol zo zostavy, no postupne sa do nej opäť prepracoval. Kde prestúpi, je otázne. Isté je len to, že platovo pôjde výrazne nadol. V Manchestri City pôsobí ôsmu sezónu.

4. Manchester United - Marouane Fellaini

Belgičan vraj v lete takmer určite opustí Manchester United. Najvážnejší záujem majú kluby z Talianska, Turecka a Francúzska. Podľa posledných správ po ňom pokukuje Leicester City.

3. West Ham - Patrice Evra

Patrice Evra sa po angažmán v Taliansku a Francúzsku nedávno objavil na anglických trávnikoch, keď podpísal trojmesačný kontrakt s West Hamom. Ľavý obranca bol od novembra voľným hráčom. V Marseille mu predčasne ukončili zmluvu potom, čo v zápase Európskej ligy s Guimaraes kopol fanúšika.

2. Watford - Miguel Britos

32-ročný Uruguajec prišiel do Watfordu z Neapola. Táto sezóna mu veľmi nesadla. Odohral 12 zápasov a strelil jeden gól.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Zrod futbalového génia: Takto sa začala futbalová kariéra Mohameda Salaha

1. West Brom - Gareth Barry

Bývalý stredopoliar Aston Villy, Manchestru City alebo Evertonu prišiel do West Bromu na začiatku tohto ročníka a do tejto chvíle odohral 25 ligových zápasov. Sezóna sa pre neho skončila, keďže musel ísť na operáciu kolena.

Bonus

  • V Crystal Palace končí v lete kontrakt takmer celému tímu, vrátane Juliana Speroniho, Damiena Delaneyho, Yohana Cabayeho, Jamesa McArthura, Wayna Hennesseyho, Bakaryho Saka, Joela Warda, Martina Kellyho a Chung-Yong Leeho.
  • Medzi ďalšie veľké mená patria Willy Caballero (Chelsea), Robert Huth (Leicester), James Collins (West Ham), Michel Vorm (Tottenham) a štvorica zo Stoke City Charlie Adam, Jakob Haugaard, Stephen Ireland a Glen Johnson.
Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články