Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Ronaldo, Salah či Lewandowski? Ktoré hviezdy preniknú do finále Ligy majstrov? Takto to vidia elitní tipéri!

LIVERPOOL/MNÍCHOV - Semifinále milionárskej súťaže si pre fanúšikov futbalu pripravilo zaujímavé konfrontácie. Premožiteľ Manchestru City Liverpool si to na Anfield Road rozdá s katom Messiho partie – futbalistami AS Rím.
Zdroj: 28129
Zdieľajte:

V stredu potom vybehne na trávnik Allianz Arény domáci Bayern a obhajca titulu Real Madrid. Ako dopadnú úvodné zápasy? Rozhodnite o osude stretnutí v akčných live stávkach!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

Drvivá väčšina tipérov je v utorkovom súboji presvedčená o výhre Liverpoolu s kurzovou hodnotou 1,54. Borec teejay98 k úspechu The Reds v rozbore dodáva: „Kloppov tím porazil v oboch zápasoch favorizovanejšie City, naopak Taliani rozhodli o svojom postupe medzi štyroch najlepších až víťazstvom 3:0 nad Barcelonou. Verím, že Liverpool si to doma postráži. Predsa len má jednu z najsilnejších ofenzívnych trojíc na svete." Súhlasíte?

V stredajšom dueli má viac ako polovica tipérov na tikete výhru Robbena a spol. pri kurze 2,04. Stratég ladislav523 však vo svojej analýze verí, že biely balet na pôde Bavorov vybojuje minimálne remízu. „Los Blancos vedia v Mníchove zahrať, navyše sa im s nemeckým majstrom darí, čo potvrdzujú výsledky z posledných rokov. La Ligu už Real nezachráni, takže všetko úsilie a najsilnejšia zostava bude smerovať práve na Champions League. Hráči Bayernu sa musia dlhodobo obísť bez Manuela Neuera, ale k ich smole náhradný brankár Sven Ulreich také kvality nemá. To sú hlavné dôvody, prečo verím hosťom,“ napísal k neprehre pusiniek v kurze 1,79.

Máte prehľad? Píšte analýzy aj vy a získajte skvelé odmeny!

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do populárnej Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 15 EUR na svoje prvé stávky!

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, Tipsport

Diskusia

Podobné články