Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Tréner Neapola to prehnal: Fanúšikom ukázal prostredník

TURÍN - Súboj o majstrovský titul v talianskej futbalovej Serii A medzi obhajcom Juventusom Turín a SSC Neapol dostal nový náboj.
Zdroj: 28118
Zdieľajte:

"Partenopei" v základe s kapitánom Marekom Hamšíkom vyhrali v nedeľu v ostrosledovanom súboji 34. kola na pôde "starej dámy" 1:0 a skresali náskok rivala na čele tabuľky na jediný bodík. Rozhodol o tom gól Kalidoua Koulibalyho v 90. minúte. Juventus nazbieral 85 bodov, Neapol 84, do konca ligového ročníka zostávajú štyri zápasy.

Prečítajte si aj

Ronaldo, Salah či Lewandowski? Ktoré hviezdy preniknú do finále Ligy majstrov? Takto to vidia elitní tipéri!

Po šlágri sezóny neskrával nadšenie slovenský špílmacher Marek Hamšík, ktorý hral do 67. minúty. "Je to fantázia. Na duel sme sa výborne pripravili. Boli sme aktívni, hrali sme našu hru. Verili sme do konca a nakoniec nám to vyšlo. Máme veľkú radosť," citoval ho jeho oficiálny web. Neapol stále živí sen, že od čias Diega Armanda Maradonu opäť získa vytúžené "scudetto". Argentínsky fenomén ho vyhral pod Vezuvom v sezónach 1986/1987, resp. 1989/1990. To sú zatiaľ jediné tituly SSC v lige. "Dnešnú úlohu sme splnili, vyhrali sme. Juventus je ale stále pred nami, má o jeden bod viac. Čakajú nás ešte štyri kolá. Budeme chcieť v nich uspieť a potom veriť v zakopnutie Juve. Naďalej snívame náš sen," dodal 30-ročný Hamšík.

Autobus s futbalistami SSC Neapol prišiel do Turína

Fotka, ktorá obletela futbalový svet

Keď autobus s futbalistami SSC Neapol prišiel do Turína, fanúšikovia odfotili trénera Maurizia Sarriho, ako ukazuje fanúšikom Juventusu prostredník.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články