Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Hviezda Realu chce opustiť klub: Bude nasledovať Ibrahimoviča?

BRATISLAVA - Nedávno do Major League Soccer (MLS) prestúpil Zlatan Ibrahimovič. Jeho hra očarila hviezdu Realu Madrid. Bude ho nasledovať?
Zdroj: 28091
Zdieľajte:

Luka Modrič dúfa, že Zlatan Ibrahimovič bude aj naďalej hrať futbal a priznáva, že by si jedného dňa veľmi rád vyskúšal hrať v Major League Soccer.

Prečítajte si aj

Ronaldo, Salah či Lewandowski? Ktoré hviezdy preniknú do finále Ligy majstrov? Takto to vidia elitní tipéri!

Zlatan Ibrahimović vymenil Manchester United za Los Angeles Galaxy. Stihol odohrať 3 zápasy a pripísal si tri góly. V jeho kariére ho podporuje aj hviezda Realu Madrid. "Je to jeden z najlepších útočníkov v Európe za posledných 10 - 20 rokov. Je to jeho rozhodnutie. Snáď sa mu v Los Angeles bude páčiť," povedal Modrič pre SVT Sport.

Modričovi robí veľké problémy najmä časové pásmo. Medzi Španielskom a USA je deväťhodinový rozdiel. Preto veľa jeho zápasov ani nesleduje. "Je ťažké sledovať tieto zápasy. My máme tiež svoj nabitý program a preto chodíme skoro spať."

A čo tak prestup do MLS?

"Človek nikdy nevie, čo sa môže stať," povedal Modrič. "S Realom Madrid mám zmluvu ešte na ďalšie dva roky."

"Som tu šťastný. Túžim zakončiť svoju kariéru v Madride, pokiaľ to bude možné. Keby to nevyšlo, možno sa tiež pôjdem pozrieť do Ameriky," dodal na záver rozhovoru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články