Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Real Madrid vs FC Barcelona: Ktoré srdcia celebrít bijú pre tieto kluby?

BRATISLAVA - Herci, speváci, speváčky a hviezdy šoubiznisu sa vyjadrili pre ktorý španielsky klub im srdce bije. Real Madrid vs Barcelona v podaní hviezd šoubiznisu.
Zdroj: 28038
Zdieľajte:

1. Zac Efron vs Alex Morganová

Zac Efron - americký herec a spevák fanúšik Realu Madrid.

Alex Morganová - americká futbalistka, držiteľka zlatej medajle.

Prečítajte si aj

Smrť kosí futbalistov: Šokujúce odhalené príčiny smrti!

2. Sylvester Stallone vs Arnold Schwarzenegger

Sylvester Stallone - americký filmový herec, scenárista a režisér, v 80. rokoch 20. storočia predstaviteľ drsných silákov v akčných dobrodružných trileroch.

Arnold Schwarzenegger - je rakúsko-americký herec, filmový producent, aktivista podnikateľ, investor, spisovateľ, filantrop, politik a bývalý profesionálny kulturista.

Prečítajte si aj

Trofej Ligy majstrov v Bratislave v spoločnosti futbalových hviezd

3. Penélope Cruz vs Lady Gaga

Penélope Cruz - je španielska herečka. Študovala deväť rokov klasický balet na National Conservatory v Španielsku, stala sa však herečkou.

Lady Gaga - je americká speváčka, skladateľka a herečka. Stala sa kráľovnou popovej hudby hlavne so skladbou Poker Face.

4. Enrique Iglesias vs Justin Bieber

Enrique Iglesias - španielsky spevák, skladateľ, hudobný producent a herec. Preslávila ho skladba Escape, kde natočil klip s Annou Kournikovovou.

Justin Bieber - kanadský spevák a skladateľ, ktorý sa stal idolom ženských sŕdc.

5. Jennifer Lopez vs Shakira

Jennifer Lopez - tiež známa ako J. Lo, je americká speváčka, herečka, tanečnica, módna návrhárka, spisovateľka a producentka.

Shakira - kolumbíjska speváčka skladateľka tvoriaca pár s obrancom FC Barcelony Gerardom Pigué. V súčasnosti rezonuje šum, že tento nádherný pár sa rozišiel.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: youtube.com

Diskusia

Podobné články