Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Real Madrid po poriadnej prestrelke s Betisom vyhral, Zidanovi narobilo vrásky zranenie Marcela

SEVILLA - Futbalisti Realu Madrid uspeli v gólovej prestrelke s Betisom Sevilla. V 24. kole španielskej La ligy zvíťazili na andalúzskej pôde 5:3 a v tabuľke sú štvrtí o bod za Valenciou, majú však zápas k dobru. Na vedúcu Barcelonu strácajú 17 bodov.
Zdroj: 27534
Zdieľajte:

"Biely balet" nastúpil v Seville povzbudený víťazstvom 3:1 nad Parížom St. Germain v úvodnom osemfinále Ligy majstrov a od 11. minúty viedol po góle Marca Asensia. Betisu sa síce ešte do prestávky podarilo strhnúť vedenie na svoju stranu, no úvodná polovica druhého dejstva patrila Realu. Vďaka Sergiovi Ramosovi, Asensiovi a Cristianovi Ronaldovi úradujúci majster otočil na 4:2. Domáci nezložili zbrane, päť minút pred koncom strelili kontaktný gól, no posledné slovo mal v nadstavenom čase Karim Benzema.

Prečítajte si aj

VIDEO Hamšík sa radoval predčasne: Po neuznanom góle rozmetal rohovú zástavku

Druhý presný zásah Asensia bol jubilejným 6000. gólom Realu v histórii najvyššej španielskej súťaže. Trénerovi Zinedinovi Zidanovi narobilo vrásky zranenie brazílskeho obrancu Marcela, ktorý po pol hodine hry odkrivkal z ihriska pre problémy so zadným stehenným svalom. Nad jeho účasťou v odvete proti PSG, ktorá je na programe o 16 dní, visí otáznik. Neúčasť Marcela by bola pre Real citeľným oslabením. V prvom dueli patril k najlepším hráčom na ihrisku a výborný výkon korunoval gólom.

Prečítajte si aj

VIDEO Legenda Barcelony skritizovala Ronalda: V zápase Ligy majstrov takmer nič nehral!

"Dúfam, že zranenie nebude vážne a že Marcelo sa do začiatku odvety v Paríži zotaví. Je to jeden z našich kľúčových hráčov. V Seville proti Betisu to bol bláznivý zápas. Po prvom polčase som v kabíne musel zvýšiť hlas a prehovoriť hráčom do duše. Moje slová padli na úrodnú pôdu a v druhom polčase sme predviedli oveľa lepší výkon," povedal Zidane pre akreditované médiá.

Francúzsky kouč vyzdvihol výkon Asensia. "Marco opäť ukázal, aký je to užitočný hráč a strelil dva dôležité góly. Na ihrisku odvádza množstvo špinavej roboty a pracuje pre tím, to isté platí aj o Lucasovi Vasquezovi. Nebolo ľahké zlomiť Betis, ktorý hral veľmi dobre. Hreje ma, že sme na ihrisku súpera strelili päť gólov, aj keď ma mrzí, že sme trikrát inkasovali."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články