Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Hviezda Juventusu priznáva: Conte je jeden z najlepších, po jeho tréningu ste mŕtvi, nie unavení

LONDÝN - Taliansky tréner je podľa hviezdy Juventusu jeden z najlepších.
Zdroj: 27407
Zdieľajte:

Obranca Juventusu Giorgio Chiellini odhalil, aké tréningy dostávali hráči pod vedením manažéra Chelsea Antonia Conteho. Ten je momentálne na Stamford Bridge pod paľbou kritiky, pretože výkony Chelsea sú slabé a po poslednom prehranom zápase figuruje na štvrtom mieste v Premier League.

Prečítajte si aj

Odchod Davida De Geu je len otázkou času: Už čoskoro ho zrejme uvidíme v tomto klube

48-ročný Conte strávil v Juventuse tri sezóny, pričom v každej z nich získal s tímom titul v Serie A a práve vtedy trénoval aj Chielliniho. 96 - násobný reprezentant Talianska odhalil, ako náročný bol Conte nielen počas zápasu, ale už aj na tréningu.

"Nie je to len v zápase s Contem. Je to celý deň, každý tréning. Je ako policajný seržant. V jeho atmosfére sme cítili niečo veľmi zvláštne, strávil som s ním tri roky v Juventuse a dva roky v národnom tíme," povedal pre Daily Mail.

"Keď skončíte s tréningom, ste mŕtvi, nie unavení - mŕtvi. Jediné, čo môžete robiť je to, že budete veriť tomu, čo robí.Boli sme 40 dní vo Francúzsku a bolo to ako vstup do iného sveta, ste na 100% s ním. Vytvára skvelú atmosféru, všetci si dávame energiu navzájom, určite je jedným z najlepších," dodal Chiellini na záver.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články