Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Odchod Davida De Geu je len otázkou času: Už čoskoro ho zrejme uvidíme v tomto klube

MADRID - Prestup Davida De Geu z Manchestru United je podľa Craiga Bellamyho iba otázkou času.
Zdroj: 26530
Zdieľajte:

Craig Bellamy verí, že prestup Davida De Geu z Manchestru United do Realu Madrid je iba otázkou času. Úradujúci majstri Španielska i víťazi Ligy majstrov majú na madridského rodáka zálusk už niekoľko rokov. V auguste 2015 boli dokonca veľmi blízko k jeho zisku.

Prestup vtedy ale stroskotal na posledných detailoch, ktoré neboli vyriešené v stanovenom termíne. Ani to ale neodradilo Madridčanov.

Bellamy verí, že návrat Davida De Geu do Madridu by sa mohol udiať už v lete: "On je ten pravý a vždy som cítil, že Madrid ho bude chcieť ako dlhodobú jednotku."

Prečítajte si aj

Skutočný problém Realu Madrid: Benzema je kráľ diskoték, Varane po nociach sleduje NBA a Ronaldo je rozlietaný

"Teraz je len otázkou času, kedy ho konečne získajú. Jeho práca s nohou je neuveriteľná. Fantasticky číta hru a robí skvelé zákroky nohami. Je proste brilantný. Patrí medzi tých najlepších."

Real Madrid sa v aktuálnej sezóne trápi a aktuálne je na nelichotivej štvrtej priečke s devätnásť bodovou stratou na lídra z Barcelony.

Počas zimného prestupového obdobia boli ale Madridčania jediným celkom La Ligy, ktorý nezískal ani jednu jedinú posilu. Biely balet tak zrejme chystá bláznivé letné nákupy a na prvom mieste na nákupnom zozname by mal byť práve David De Gea.

"Väčšinou každý veľký klub potrebuje prebudovať káder, no v Madride sa na to pri veľkých úspechov v Lige majstrov trochu zabudlo," povedal Bellamy.

Prečítajte si aj

VIDEO Po Álvarovi Moratovi chce Chelsea z Realu Madrid ďalší španielsky klenot

"De Gea bude ale prestupovou bombou, ktorú Real Madrid zvykne každých pár rokov vypustiť. Už dlhšie Madridčania nespravili veľký prestup.

"A nemyslím si, že ak by Real zaplatil tak veľkú sumu, akú budú United určite požadovať, David De Gea by z tohto presunu cúvol."

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články