Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Rafa Benítez o konci trénerskej kariéry: Keď aj doma usporadúvate taniere a poháre do formácie 4-4-2, nemôžete skončiť

NEWCASTLE - Tréner Newcastle United, Rafael Benítez, si myslí, že bude stále trénovať aj po sedemdesiatke, pretože si nevie predstaviť žiť normálny život.
Rafa Benitéz o konci kariéry ani nerozmýšľa.
Rafa Benitéz o konci kariéry ani nerozmýšľa. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Aktuálne päťdesiatsedemročný kouč slovenského reprezentačného brankára Martina Dúbravku bol počas svojej bohatej tridsaťdvaročnej trénerskej kariéry pri kormidle klubov ako Real Madrid, Liverpool, Valencia či Chelsea FC.

Sledujte nás na Instagrame a už vám žiadne novinky zo sveta futbalu neujdú!

V nedeľňajšom zápase Premier League nastúpil jeho Newcastle United proti Crystal Palace pod vedením sedemdesiatročným Royom Hodgsonom.

Benítez, ktorý priznal, že otázku odchodu z kolotoča futbalu už v rodine riešili, po zápase povedal: "Keď ste doma a taniere či poháre posúvate po kuchyni vo formácii 4-4-2, tak nemôžete skončiť."

Pozrite si aj

VIDEO Šokujúce zábery: Oslavoval postranný rozhodca nariadenú penaltu pre Tottenham?

Na otázku, či bude stále trénovať po sedemdesiatke Španiel odpovedal jednoznačne: "V tomto momente musím povedať áno, pretože milujem tú futbalovú vášeň, milujem svoju prácu."

Benítez, ktorý v roku 2005 vyhral s Liverpoolom Ligu majstrov následne dodal: "Je tu mnoho manažérov, ktorí pracujú dlhé roky. Robíme to pre tú energiu, vášeň a tú túžbu víťaziť, ktorá v nás je. S mojou túžbou po úspechu si neviem predstaviť normálny život.

Prečítajte si aj

Vice-prezident Barcelony prehovoril o prestupe Neymara do PSG: Keby nám to povedal, predali by sme ho za menej

"Dôležité je zostať zdravý. Ak ste zdravý, môžete pokračovať. Ja som v poriadku. Nepijem, nefajčím, čiže som v poriadku."

Newcastle United v posledných 16 zápasoch zvíťazili iba raz a sú aktuálne na 16. priečke tabuľk Premier League. Od poslednej trojky ich delí iba lepšie skóre.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články