Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Potvrdené, spečatené: Mkhitaryan a Sánchez prestúpili do nových klubov!

BRATISLAVA - Len pred pár minútami oznámil Manchester United aj Arsenal Londýn dlho očakávanú novinu.
Zdroj: 27219
Zdieľajte:

Keď už hovoríme o jeho prestupe, Alexis Sánchez povedal: "Som nesmierne šťastný, že som sa stal súčasťou najväčšieho klubu na svete. V Arsenale som zažil krásne chvíle a odnášam si veľmi pozitívnu energiu. Hrať na tomto legendárnom štadióne a pracovať pod Jose Mourinhom je pre mňa obrovská česť. Taktiež som prvým Čiľanom v histórií klubu a chcem dokázať celému svetu, prečo ma United chceli získať!".

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

Jose Mourinho, tréner Manchestru United: "Alexis je jeden z najlepších hráčov sveta. Perfektne zapadne do skupiny našich mladých ofenzívnych hráčov, pretože so sebou nesie správny balans, silu a ambície. Henrikhovi chcem poďakovať sa skvelú spoluprácu a zaželať mu všetko len to najlepšie. Je to hráč, na ktorého sa nedá zabudnúť."

Súčasťou dohody odchodu Alexisa bol aj arménsky reprezentant, Henrikh Mkhitaryan. Kapitán a legenda arménskeho futbalu hrávala v Dortmunde, odkiaľ prestúpil na Old Trafford. "Som veľmi šťastný, že je dohoda konečne oficiálna. Vždy bolo mojím snom hrať za Arsenal a teraz som tu- pripravený vyhrávať a písať históriu!"

Arsene Wenger, tréner Arsenalu Londýn: "Henrikh je hotový hráč. Vie tvoriť, brániť, prispôsobiť sa. Môžem povedať, že je hráč so všetkými atribútmi."

Zdieľajte:
Zdroje informácií: manutd.com, arsenal.com

Diskusia

Podobné články