Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

BRATISLAVA - Portál futbalovysvet.sk vám prináša zoznam najpredávanejších klubových dresov uplynulej sezóny. Nachádza sa tam aj ten, ktorý reprezentuje váš obľúbený klub? Zistite to v našom rebríčku...
Zdroj: 27179
Zdieľajte:

Mnohí fanúšikovia sa ponáhľajú do obchodov, aby dostali meno svojho obľúbeného hráča vytlačeného na zadnej strane dresu a tým mu ukázali svoju podporu. Niet divu, že na popredných miestach rebríčka sú väčšinou klubové dresy Realu Madrid či FC Barcelona. My vám prinášame zoznam najpredávanejších futbalových dresov v sezóne 2016/2017. Z prvého miesta budú možno viacerí z vás dosť značne prekvapení.

7. Klubový dres Juventus Turín

Juventus bol dominantnou silou v Taliansku v posledných piatich sezónach - v období, v ktorom každý rok vyhral titul Serie A. Nie je teda prekvapením, že sa ročne predá viac ako 850 tisíc klubových dresov Juventusu Turín. Najpredávanejší je dres kanoniera Gonzala Higuaína.

6. Klubový dres Arsenal Londýn

V sezóne 2016/17 sa predalo vyše 1,22 milióna klubových dresov Arsenalu Londýn. Dres Mesuta Özila je piaty najpredávanejší na celom svete.

5. Klubový dres Bayern Mníchov

Najväčší nemecký gigant predal minulú sezónu 1,5 milióna klubových dresov. O tom, ktorý bol najpredávanejší, sa ani nemusíme baviť. Áno, máte pravdu. Je to dres Roberta Lewandowskeho.

4. Klubový dres Chelsea Londýn

Anglický klub FC Chelsea je momentálne na štvrtom mieste v tabuľke Premier League. S predajom klubových dresov je na tom oveľa lepšie ako s výkonom na trávniku. V minulej sezóne predal vyše 1,65 milióna dresov. Romanovi Abramovičovi sa isto bude toto číslo páčiť.

3. Klubový dres FC Barcelona

Počet predaných klubových dresov Barcelony pôjde čoskoro určite hore. V minulej sezóne sa ich predalo vyše 1,98 milióna. Po odchode Neymara sú najpredávanejšie dresy Suáreza a Messiho. To sa ale môže ľahko zmeniť, pretože katalánsky veľkoklub nedávno posilnila brazílska hviezda Coutinho.

2. Klubový dres Real Madrid

Najväčším komerčným hitom futbalovej planéty je Cristiano Ronaldo. Minulý rok sa predalo vyše 2,29 milióna klubových dresov Realu Madrid.

1. Klubový dres Manchester United

Manchester United predal posledný rok vyše 2,85 milióna klubových dresov. Je jasné, že pod tento vysoký počet sa podpísali najmä Paul Pogba a Zlatan Ibrahimovič. Sme zvedaví, ako sa tento počet navýši po príchode hviezdneho kanoniera Alexisa Sáncheza, ktorý aktuálne ešte pôsobí v londýnskom Arsenale.

ANKETA: Ktorý zo spomínaných dresov sa vám páči najviac?

  • Klubový dres Juventus Turín

    4%

  • Klubový dres Arsenal Londýn

    4%

  • Klubový dres Bayern Mníchov

    3%

  • Klubový dres Chelsea Londýn

    7%

  • Klubový dres FC Barcelona

    35%

  • Klubový dres Real Madrid

    32%

  • Klubový dres Manchester United

    15%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články