Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Bývalý hráč Realu Madrid šokuje: Potom, čo ho odsúdili na 9 rokov väzenia, si našiel nový klub

BRATISLAVA - Brazílčana obvinili zo sexuálneho násilia na diskotéke už v roku 2009 v Anglicku, keď pôsobil v Manchestri City.
Zdroj: 27209
Zdieľajte:

Robinho sa má pripojiť k tureckému klubu Sivasspor, napriek tomu, že bol odsúdený na deväť rokov väzenia za znásilnenie. To znamená, že môže slobodne vykonávať svoju prácu - hrať futbal. Sivasspor to dnes oznámili na svojej oficiálnej internetovej stránke.

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

Súd v Miláne ho odsúdil na deväť rokov väzenia za sexuálny útok. Tridsaťtriročný útočník mal skutok spáchať v roku 2013, keď ešte obliekal dres AC Miláno, počas diskotéky so skupinou ďalších piatich Brazílčanov. Robinho obvinenie odmieta a proti rozsudku sa odvolal.

Skupina údajne využila opitosť 22-ročnej Albánky, s ktorou sa zoznámila v januári 2013 v reštaurácii Sio Cafe. Muži odviedli dievča do šatne, kde s ňou mali niekoľko pohlavných stykov. Rozsudky sú ale ešte neprávoplatné, keďže prebiehajú odvolacie konania. Tie sa môžu natiahnuť na roky.

Robinho naposledy obliekal dres brazílskeho Atletica Mineiro. Bývalý hráč Realu Madrid, do ktorého prišiel zo Santosu v roku 2005 hrával aj za AC Miláno a Manchester City. V roku 2008 pri jeho prestupe z Realu do City utvoril transferovou sumou 32,5 milióna libier vtedajší britský rekord.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články