Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Šokujúce vyhlásenie slávneho trénera: Vo svojom tíme by som nikdy nechcel mať Aubameyanga či Dembélého

BRATISLAVA - Ktorý tréner sa takto vyjadril o týchto hviezdach?
Zdroj: 27194
Zdieľajte:

Bayernu Mníchov sa v tejto sezóne darí celkom dobre. Po tom, čo odišiel Carlo Ancelotti a nahradil ho Jupp Heynckes, sa tím opäť dostal do starých koľají. Momentálne je prvý v Bundeslige a pripravuje sa na Besiktas Istanbul, na ktorý už čoskoro narazí v Lige majstrov.

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

K celej situácii okolo Pierra-Emericka Aubameyanga sa vyjadril práve tréner Bayernu Mníchov Jupp Heynckes. Pre taliansky web calciomercato.com prezradil, prečo by ho nikdy nechcel mať vo svojom tíme a vyjadril sa aj o novej posile FC Barcelony Ousmanovi Dembélém.

"Som veľmi kritický voči Aubameyangovi, to isté si myslím aj o situácii okolo Dembélého. Ak ste klub, ktorý chce získať takéhoto hráča, akým je Aubameyang, je lepšie o tom dvakrát popremýšlať. Musíte si uvedomiť, že takéto povahy hráčov a problémy môžu v budúcnosti znovu vyjsť na povrch. Chceli by ste získať takéto typy hráčov? My určite nie .. .. ". dodal na záver Heynckes. Aubameyang odohral v tejto sezóne 22 zápasov za Borussiu Dortmund a strelil 18 gólov. Démbéle naopak neodohral veľa zápasov v Barcelone, keďže ho stále trápia zranenia.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články