Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO TOP 10 najlepšie platených futbalistov na svete: Ronalda však v prvej päťke nehľadajte

MADRID - A klesne ešte viac, keď sa Alexis Sánchez pripojí k Manchestru United.
Zdroj: 27182
Zdieľajte:

Španielsky denník Marca vydal aktualizovaný zoznam 10 - tich najlepšie platených futbalistov na svete. Prekvapením je, že Ronaldo sa nenachádza ani v prvej päťke. Ronaldo s ročným platom € 21 miliónov je až na šiestom mieste v zozname. Pred ním sú traja hráči z čínskej Super League, ďalej hviezda Paris Saint-Germain Neymar a barcelonský kanonier Messi.

Prečítajte si aj

FOTO TOP 7 Najpredávanejšie futbalové dresy: Neuhádnete, ktoré sú tie naj!

Ezequiel Lavezzi a Oscar hrajú mimo Európy, ale obaja sú v rebríčku pred hviezdou Realu Madrid, najmä po nedávnom presune do čínskej CSL. Neymar, ktorý sa stal minulý rok najdrahším hráčom sveta po prestupe do PSG za neuveriteľných 198 miliónov libier, skončil na treťom mieste v zozname s ročným platom 31,7 miliónov libier.

TOP 10 najlepšie platených futbalistov na svete

Carlos Tévez je stále na druhom mieste so svojím platom 33,5 miliónov libier, ale po krátkom a neúspešnom pôsobení v Shanghai Shenhua bude čoskoro v zozname klesať. Nedávno sa vrátil do Bocy Juniors a Neymar sa tak s istotou posunie na druhé miesto. Na prvom mieste nie je nikto iný ako Lionel Messi, ktorý nedávno predĺžil zmluvu s Barcelonou.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: marca.com

Diskusia

Podobné články