Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

TOP 10 futbalistov v Premier League, ktorí potrebujú v januári zmeniť klub: Kam zamieria tieto hviezdy?

BRATISLAVA - Zimné prestupové obdobie je tu už o malú chvíľu a opäť sa môžeme tešiť na množstvo zaujímavých presunov. Týchto 5 futbalistov z Premier League by malo takisto porozmýšlať nad zmenou pôsobiska, aby sa ich čas strávený na ihrisku zväčšil.
Zdroj: 19975
Zdieľajte:

Daniel Sturridge - Liverpool FC

Pokiaľ bol zdravý, patril k tomu najlepšiemu na anglických trávnikoch. Zranenia ale spomalili jeho progres a vyradili ho zo základnej zostavy The Reds.

Aj keď je teraz fit, svoje miesto si už v zostave Liverpoolu nájsť nedokáže. Sturridge nesedí Kloppovemu štýlu hry a preto dostáva iba minimálny priestor na trávniku. Ak ho obídu zranenia, bol by skvelou posilou pre väčšinu tímov z Premier League.

Prečítajte si aj

Legenda anglického futbalu kritizuje prestup van Dijka: V žiadnom prípade nemá takú cenu!

Yaya Touré - Manchester City

Aj napriek tomu, že už má tridsaťštyri rokov a nenabehá toho za zápas veľa, stred poľa vie kontrolovať ako málokto. Naposledy Touré oznámil návrat do reprezentácie Pobrežia Slonoviny: "Milujem svoju krajinu a som jej k dispozícii. Chcem pomôcť ďalšej generácii mojimi skúsenosťami."

V aktuálnej sezóne odohral Yaya Touré v Premier League iba 61 minút, čo je na stredopoliara jeho kalibru naozaj veľmi málo. Bývalý hráč AS Monaco či FC Barcelona by sa na ihrisku určite chcel ocitať častejšie. Šancu na zmenu bude mať už v januári. Pobalí si Touré kufre a opustí Etihad Stadium?

David Luiz - Chelsea Londýn

Prekvapenie? Brazílsky obranca David Luiz prišiel o svoje miesto v základnej zostave The Blues. V lige nastúpil iba do ôsmich zápasov a vyzerá to tak, že na väčšiu porciu zápasov nemá nárok.

Chelsea má totiž na post stredného obrancu viacero hráčov. Kapitána Garyho Cahilla skvele doplnil mladík Christensen. K dispozícii je aj letná posila z AS Rím Antonio Rüdiger a na poste stopéra vedia zahrať aj Marcos Alonso či César Azpilicueta. Tridsaťročnému Luizovi by tak zrejme prospela zmena prostredia. Záujem prejavil Newcastle United, ktorý chce Brazílčana získať na hosťovanie. Uvidíme Davida Luiza na St. James' Parku?

Luke Shaw - Manchester United

Pokiaľ bude zdravý, mal by byť voľbou číslo jedna pre ľavý kraj anglickej obrany na šampionáte v Rusku. Ak si ale chce svoje miesto udržať, musí opustiť Old Trafford, pretože sa mu zrejme nikdy nepodarí presvedčiť Josého Mourinha vo svoje schopnosti.

Pravdepodobne má Mourinho príliš vysoké očakávania od hráčov vo svojom tíme, no Shaw potrebuje manažéra, ktorý mu bude dôverovať a pomôže mu s návratom po ťažkých zraneniach.

Davy Klaassen - Everton

Počas leta Everton minul veľké množstvo peňazí na nové posily. Príchod Klaassena z Ajaxu Amsterdam sa zdal ako jeden z vydarenejších obchodov "karameliek".

Klaassen ale odohral iba štyri ligové stretnutia a naposledy nastúpil v septembri proti Bournemouthu. Jeho pôsobenie v Anglicku by sa tak mohlo skončiť už v januári. Návrat do Holandska vyzerá byť najlogickejším riešením.

Theo Walcott - Arsenal Londýn

Ďalší hráč "kanonierov" z Londýna. S jediným štartom v tejto sezóne sa zdá, že Walcottove pôsobenie na Emirates Stadium je na konci.

Možno debatovať o tom, či anglický krídelník dosiahol svoj potenciál, no vyše 100 strelených gólov si zaslúži rešpekt. Dvadsaťosemročný ofenzívny hráč by sa teraz zrejme mal poobzerať po novom pôsobisku.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO Neymar spomína na hororové zranenie z roku 2014: Takmer to ukončilo moju kariéru

Michy Batshuayi - Chelsea Londýn

Minulú sezónu rozhodol o ligovom titule. Conte ho ale aj napriek dôležitým gólom prehliada a nedáva Belgičanovi veľa priestoru.

S väčšou porciou zápasu by sa Batshuayi mohol stať jedným z najlepších útočníkov Európy. Potenciál na to rozhodne má.

Xherdan Shaqiri - Stoke City

Trápenie Stoke City pokračuje a "hrnčiari" si budú musieť dať veľký pozor, aby neboli namočení do bojov o záchranu. Shaqiri je jediným svetielkom na inak zachmúrenom Bet 365 Stadium.

Aj keď sú jeho výkony často kolísavé, Shaqiri má určite na viac ako na trápenie sa pod trénerom Markom Hughesom.

Sandro Ramírez - Everton

Ďalšia veľká letná posila Evertonu, ktorá nepresvedčila o svojich kvalitách. 22-ročný Španiel ešte v Premier League neskóroval a na ihrisko sa poslednú dobu dostáva naozaj málokedy.

Vyzerá to tak, že jeho pôsobenie v Goodison Parku nebude trvať až do roku 2021, do ktorého má bývalý hráč Malagy či Barcelony zmluvu.

Renato Sanches - Swansea City

Na EURO 2016 vo Francúzsku pomiatol hlavy európskym veľkoklubom. Napokon ho získal nemecký Bayern Mníchov. V lete putoval na hosťovanie do Swansea City a veľa fanúšikov bolo šokovaných, akú skvelú posilu "labute" získali.

Nie všetko sa ale dvadsaťročnému futbalistovi vydarilo a viackrát na ihrisku pôsobil stratene. Renato Sanches má určite veľké kvality a skvelý potenciál, no pôsobenie na Liberty Stadium mu príliš nepomáha.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články