Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Legenda anglického futbalu kritizuje prestup van Dijka: V žiadnom prípade nemá takú cenu!

LIVERPOOL - Bývalý anglický futbalový reprezentant Alan Shearer skritizoval výšku prestupovej sumy, ktorú zaplatí FC Liverpool konkurenčnému FC Southampton za Virgila van Dijka. Dvadsaťšesťročný Holanďan sa stane v januári najdrahším obrancom v histórii, čiastka za jeho prestup môže narásť až na 75 miliónov britských libier.
Zdroj: 24533
Zdieľajte:

"Nie je toľko hoden. Je jasné, že Liverpool ho zúfalo potreboval. Southampton si mohol nahodiť cenu, akú chcel," povedal Shearer pre BBC Sport. "Ako sme v tejto sezóne mohli už niekoľkokrát vidieť, Liverpool nutne potrebuje pomoc v strede obrany. Virgil je kvalitný stopér, ale za 75 miliónov? Nie, takú nemá cenu, v žiadnom prípade. Keď sa Liverpool pokúsi získať brankára, ktorého takisto zúfalo potrebuje, príde k podobnej situácii," predpovedá bývalý útočník Southamptonu. Shearer okrem toho obliekal aj dresy Blackburnu Rovers a Newcastlu United.

Prečítajte si aj

OFICIÁLNE Prestupová bomba zimy: Liverpool prekonal svetový rekord a získal posilu do obrany!

"The Reds" sa snažili získať van Dijka dlhší čas, no dohodu so Southamptonom sa im podarilo spečatiť až v závere roka. Reprezentant "oranjes" sa presťahuje na Anfield Road v januárovom prestupovom období. V tíme "svätcov" pôsobil od 1. septembra 2015.

Zdieľajte:
Pridal: Boris Silný
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články