Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO TOP 10 ofenzívnych hráčov, ktorí strelili v tejto sezóne menej ligových gólov ako Paulinho!

BRATISLAVA - Letný príchod Paulinha na Nou Camp bol mnohými považovaný za zbytočný a rozvíril viacero debát. Po šestnástich kolách La Ligy sa ale dá povedať, že brazílsky stredopoliar nebol zlou posilou pre Blaugranas.
Zdroj: 26771
Zdieľajte:

Málo kto by si v čase oznámenia jeho prestupu z čínskeho Guangzhou Evergrande do Barcelony za neuveriteľných 40 miliónov eur myslel, že v tejto časti sezóny bude so šiestimi gólmi tretím najlepším strelcom aktuálneho lídra La Ligy. V poslednom kole La Ligy dokázal Paulinho streliť dva góly Deportivu La Coruňa.

Prečítajte si aj

VIDEO V Španielsku sa opäť zastaví čas: Sleduj NAŽIVO súboj Ronaldo verzus Messi v hviezdnom El Clásicu!

A už vôbec by si nikto nepredstavil to, že bude mať na svojom konte viac ligových gólov ako táto desiatka vychýrených ofenzívnych futbalistov.

Arjen Robben (Bayern Mníchov)

Už bývalý holandský reprezentant zatiaľ neprežíva vydarenú sezónu v drese bavorského klubu. V 11 bundesligových zápasoch strelil iba tri góly a pridal dve asistencie. O nič lepšie to nie je ani v Lige majstrov, kde na presný zásah stále čaká.

Karim Benzema a Cristiano Ronaldo (Real Madrid)

Zatiaľ čo druhému menovanému to zatiaľ sype aspoň v Lige majstrov, francúzsky útočník sa stále trápi. Karim Benzema má na svojom konte iba dva presné zásahy v La Lige (rovnaký počet aj v Lige majstrov) a aj preto Real Madrid v La Lige trochu zaostáva.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO TOP 15 talentov súčasnosti: Najmladší americký hráč roka či strelec hetriku do siete Slovenska - 1. časť

Portugalčan získal svoju piatu Zlatú loptu a vyrovnal sa tak Messimu. Dokázal aj niečo, čo sa nikomu pred ním nepodarilo. Strelil gól v každom zápase skupinovej fázy Ligy majstrov. Skupinovú fázu napokon ukončil s deviatimi presnými zásahmi. V lige ich má ale na svojom konte o 5 menej, čo sa v najbližšej dobe určite pokúsi zmeniť.

Philippe Coutinho (Liverpool FC)

Síce iba o jeden, no predsa. Coutinho je už tradične oporou anglického Liverpoolu FC a v tejto sezóne sa mu opäť náramne darí. V Premier League nastrieľal zatiaľ 5 gólov a pridal šesť asistencií. Rovnaký počet gólov má na svojom konte aj v Lige majstrov. No stále je to o jeden ligový gól menej ako Paulinho.

David Silva (Manchester City)

Aj španielsky virtuóz v službách Cityzens má na svojom konte menej ligových gólov v aktuálnej sezóne ako Paulinho. Od Davida Silvu sa ale presné zásahy až tak neočakávajú, o čom vravia aj jeho štatistiky. Síce strelil iba 5 gólov, no na svojom konte má osem asistencií. Aktuálny líder Premier League sa môže v strieľaní gólov spoľahnúť na iných ofenzívnych hráčov.

Mario Mandžukič (Juventus Turín)

Mario robí čo môže, no tie góly nie a nie padať. Natrápil sa aj proti Interu Miláno, kedy premárnil množstvo veľkých šancí. V Serie A má na svojom konte v tejto sezóne iba 4 presné zásahy a zostáva tak v tieni Gonzala Higuaína, ktorý ich má v 16 dueloch na konte o päť viac. Ak chce Stará dáma pomýšľať na ďalšie Scudetto, musí sa prebudiť aj chorvátsky snajper.

Eden Hazard (Chelsea)

Päť gólov v Premier League a ďalšie tri v Lige majstrov. Taká je štatistika belgického reprezentanta v službách londýnskej Chelsea. Gólovú štafetu v tíme The Blues prebral Álvaro Morata, ktorý už stihol streliť deväť gólov. Aj Eden Hazard tak jemne zaostáva za Brazílčanom Paulinhom.

Antoine Griezmann (Atlético Madrid)

Aj Antoine Griezmann? To hádam nie je ani pravda. Ale je. Francúz strelil v trinástich zápasoch zatiaľ iba 5 gólov a má čo dobiehať. Atléti si od francúzskeho reprezentanta určite sľubujú väčšiu gólovú nádielku.

Alexis Sanchéz (Arsenal)

Dokonale to opísala legenda Arsenalu Ian Wright: "Alexis mi príde, akoby mu skončila pracovná doba. Jeho prístup hovorí o všetkom. Ak by v januári odišiel, tak by to Arsenalu vzhľadom na jeho aktuálne výkony vôbec neuškodilo."

Prečítajte si aj

VIDEO Messi nepremenil penaltu a trikrát trafil do tyče: Po zápase svojim činom prekvapil celý štadión!

Strelil síce štyri góly a na ďalšie tri prihral, no od hráča takého kalibru sa očakávajú trochu lepšie výkony. Alexis je spájaný s odchodom z Emirates Stadium a najvážnejším záujemcom je Manchester City. Arsene Wenger ale nechce o januárovom prestupe ani počuť.

Ángel Di Maria (Paríž Saint-Germain)

Niet sa čomu čudovať. V Paríži strieľajú góly najmä Neymar, Cavani a Mbappé. Di Maria ich má v Ligue 1 na konte iba dva, no pridal k tomu aj štyri asistencie. Útočnému triu sa ale rovnať nemôže a aj preto sa objavujú špekulácie o jeho možnom januárovom odchode z hlavného mesta Francúzska.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: futbalovysvet.sk, marca.com

Diskusia

Podobné články