Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Messi nepremenil penaltu a trikrát trafil do tyče: Po zápase svojim činom prekvapil celý štadión!

BARCELONA - Lionel Messi má za sebou gólovo nevydarený víkend. V nedeľu jeho Barcelona zvíťazila proti Deportivu La Coruňa, no Argentínčan neskóroval aj napriek tomu, že mal množstvo šancí.
Zdroj: 26768
Zdieľajte:

Aj Messi je len človek. O tom sme sa mohli presvedčiť cez víkend, kedy Barcelona porazila Deportivo La Coruňa vysoko 4:0. Prekvapivo ale víťazstvo nerežíroval Lionel Messi ale dvojica Suárez - Paulinho, ktorá strelila všetky góly Blaugranas.

Prečítajte si aj

VIDEO V Španielsku sa opäť zastaví čas: Sleduj NAŽIVO súboj Ronaldo verzus Messi v hviezdnom El Clásicu!

Leo Messi bol ale v zápase veľmi aktívny, vytváral šance a snažil sa často zakončovať. Výsledkom bola trikrát nastrelená konštrukcia brány. Po jednom zásahu do žrde sa dokonca z dorážky presadil Paulinho.

V 70. minúte Argentínčan navyše nepremenil pokutový kop, keď ho vychytal tridsaťtriročný Španiel Ruben. Po záverečnom hvizde tak bolo všetkým jasné, že tento zápas Messiho určite nepotešil.

Prečítajte si aj

Na odchode z Chelsea je defenzívna opora tímu, dôvodom sú nezhody s trénerom

Odniesli si to jeho kopačky

Lionel Messi nebol zjavne spokojný so svojim výkonom a po zápase sa vyzul z kopačiek. Následne ich o seba obúchal a pred vstupom do útrob štadióna ich vhodil na tribúnu.

Tam jednu z nich zachytil jeden z fanúšikov Barcelony, ktorý neváhal a kopačku okamžite pobozkal. Pekné gesto argentínskeho futbalistu, ktorý svojimi kopačkami potešil minimálne jedného fanúšika Barcelony. Uvidíme, či si na blížiace sa El Clásico obuje strelecké kopačky!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články