Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO TOP 15 talentov súčastnosti: Náhrada Neymara, druhý najdrahší hráč histórie a klenot Realu Madrid - 3. časť

BRATISLAVA - Prinášame vám poslednú časť nášho rebríčka TOP 15 najtalentovanejších futbalistov súčasnosti, ktorí sa narodili najneskôr v roku 1996. V dnešnej časti sa dozviete, kto je na prvom mieste.
Zdroj: 26729
Zdieľajte:

5. Ousmane Dembélé (FC Barcelona)

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO TOP 15 talentov súčasnosti: Najmladší americký hráč roka či strelec hetriku do siete Slovenska - 1. časť

Nečakaný odchod Neymara do Parížu dostal Barcelonu do ťažkej situácie. Blaugranas potrebovali nahradiť megahviezdu z Brazílie. Barcelona sa napokon rozhodla siahnuť po francúzskom supertalente z nemeckej Borussie Dortmund.

Francúzsky mladík si svoj prestup doslova vytrucoval, no napokon sa na Nou Camp predsa len dostal. Jeho nástup bol fantastický, no v septembri prišlo vážne zranenie, ktoré Dembélého zastavilo. Napriek tomu sa bývalý hráč Rennes dostal na piate miesto nášho rebríčka.

4. Leroy Sané (Manchester City)

Nemecku bol kráľom Schalke 04, no po prestupe do Manchestru City si musel zvyknúť a aj preto nebol jeho vstup do Premier League veľmi oslnivý. V premiérovej sezóne nastrieľal iba 5 gólov, čo dokázal v tejto sezóne iba za október.

"Oceňujem, ako tvrdo na sebe pracuje," povedal o nemeckom talente Pep Guardiola. Toho istého názoru je určite aj reprezentačný tréner Nemecka, ktorý Saného určite použije na ceste za obhajobou titulu majstra sveta. Leroy Sané by s Nemeckom určite veľmi rád vyhral svetový šampionát v Rusku. Ak bude pokračovať vo svojich skvelých výkonoch, Nemcom určite pomôže.

3. Kylian Mbappé (Paríž SG)

Skromný chlapec z akadémie AS Bondy žije svoj veľký sen. Po fantastickej minulej sezóne za Monaco, s ktorým získal francúzsky titul a prerušil tak nadvládu parížskeho veľkoklubu, zažil veľmi rušné leto. O jeho služby mali záujem giganti ako Real Madrid, Arsenal a napokon aj PSG.

Mbappé sa rozhodol zostať vo Francúzsku a odišiel na hosťovanie do Paríža s opciou na trvalý prestup za 100 miliónov eur. Kylian Mbappé, ktorý 20. decembra oslávi svoje devätnáste narodeniny, sa tak už budúce leto môže stať druhým najdrahším hráčom futbalovej histórie. Aká je pravdepodobnosť, že by si ho v Paríži nenechali? Takmer žiadna.

Prečítajte si aj

VIDEO+FOTO TOP 15 talentov súčasnosti: Nástupca Buffona či brazílsky klenot - 2. časť

"Baví ma vyhrávať," povedal v jednom z rozhovorov. Ak bude v nastolenom trende pokračovať, je možné, že vyhrá naozaj všetko, aj Zlatú loptu!

2. Dele Alli (Tottenham Hotspur)

Ideme do finále! Na druhej priečke sa umiestnil aktuálne najväčší talent anglického futbalu. Ofenzívny stredopoliar Spurs prišiel do Londýna z akadémie MK Dons za smiešnu sumu. Tottenham za neho zaplatil 6,6 milióna eur, no dnes je jeho hodnota viac ako desaťnásobná.

Aj napriek tomu, že sa o jeho služby bijú kluby ako Real Madrid či Barcelona, Dele ostáva verný klubu, ktorý mu povolil nazrieť do veľkého kolotoča Premier League. Dovedie Dele Alli spolu s Kaneom Tottenham Hotspur konečne za veľkým klubovým úspechom?

Dele Alli sa predstavil aj na Slovensku. V kvalifikačnom zápase nastúpil v Trnave.
Dele Alli sa predstavil aj na Slovensku. V kvalifikačnom zápase nastúpil v Trnave. Zdroj: TASR/Pavel Neubauer

1. Marco Asensio (Real Madrid)

Pred pár rokmi ho mohla získať Barcelona a teraz si určite predstavitelia Blaugranas búchajú hlavu o stenu. Marco Asensio sa po začiatkoch na Mallorce a hosťovaní v Espanyole Barcelona dostal až na Estádio Santiago Bernabeu.

Pred pár týždňami podpísal ohromný talent španielskeho futbalu novú zmluvu s bielym baletom, ktorá potrvá do roku 2023! Súčasťou tejto zmluvy je aj extrémne vysoká výkupná klauzula. Asensia môžu kluby vykúpiť iba ak zaplatia astronomickú sumu 700 miliónov eur!

Je takejto sumy hodný? To uvidíme v nasledujúcich rokoch, no už teraz sa pod taktovkou Zidana a po boku Ronalda, Balea, Modriča či Benzemu stáva futbalistom svetovej extratriedy. Aj preto je v našom rebríčku na prvej pozícii.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články