Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Mourinho vysvetľoval: Prečo jedna z najväčších hviezd Manchestru United nemá miesto v zostave?

MANCHESTER - Portugalský tréner Manchestru United José Mourinho vysvetlil, prečo Henrikh Mkhitaryan nemá momentálne miesto v zostave "Red Devils".
Tréner Manchesteru United José Mourinho.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Arménsky záložník sa do zápasovej osemnásťčlennej nominácie Mourinha dostal len päťkrát z posledných ôsmich zápasov. Navyše, na ihrisko v tomto období vkročil len raz a to 25. novembra ako striedajúci hráč v stretnutí s Brightonom.

Portugalský kouč sa nechal počuť, že jeho široká škála hráčov v ofenzíve vždy zaručuje tvrdý boj o miesto nie len v zostave, ale aj na lavičke: "Môžem mať na lavičke len šesť hráčov do poľa a zároveň sa snažím, aby som na nej udržal balans," povedal Mou.

Pozrite si aj

VIDEO Takto sa rozhoduje o postupe: Mladík z akadémie MK Dons svojou bombou napodobnil Zidana!

"Proti Bournemouthu som tam mal dvoch obrancov a Blinda, ktorý môže hrať v rôznych pozíciách. Taktiež tam bol Ashley Young, ktorý môže nastúpiť ako krídelník, alebo krídelný obranca," pokračoval Mourinho: "Ďalej som na lavičku posadil Herreru ako záložníka, Ibrahimoviča ako útočníka a Rashforda, ktorý je podhrotový hráč či krídlo."

"V zostave potom pod Lukakuom boli Martial, Mata a Lingard. Ak by som chcel niekde zaradiť Mkhitaryana, chýbal by niekto z týchto hráčov. Hrajú teda tí, ktorí si to v danom momente zaslúžia najviac," dodal portugalský tréner José Mourinho.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články