Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO O výsledku Merseyside derby rozhodla kontroverzná penalta, Klopp po zápase zúril!

LIVERPOOL - O výsledku zápasu dnešného derby o Liverpool rozhodla kontroverzná penalta. Tú zapískal rozhodca po súboji Lovrena s mladým útočníkom Evertonu.
Zdroj: 26650
Zdieľajte:

Futbalisti Liverpoolu FC ovládli dnešné Merseyside derby a hráčom Evertonu nedávali ani najmenšiu šancu zahrať si futbal. Prvý polčas vyhrali 1:0 po presnom zásahu Mohameda Salaha. Pripísali si až 80 percent držania lopty a "karamelky" ani nepustili k svojej bráne.

Na víťazstvo to ale napokon nestačilo. Futbalisti Evertonu sa v druhom polčase predsa len dostali k bráne Simona Mignoleta a dokázali z toho vyťažiť vyrovnávajúci gól.

Prečítajte si aj

VIDEO Manchesterské derby prinieslo šialené momenty: Kto vyhral šláger na Old Trafford?

Dejan Lovren sa v pokutovom území dostal do súboja s mladým útočníkom Dominicom Calvert-Lewinom, ktorý sa veľmi ochotne porúčal k zemi. Na prekvapenie všetkých ukázal hlavný arbiter zápasu na biely bod. Pokutový kop následne premenil Wayne Rooney a vyrovnal na 1:1.

Po zápase sa samozrejme diskutovalo najmä o nariadenej penalte. Tréner Liverpoolu FC Jurgen Klopp neskrýval veľkú nespokojnosť s rozhodnutím hlavného rozhodcu: "Rozhodca si asi myslel, že si nezaslúžime vyhrať. Vôbec sme nefaulovali. Sigurdsson mal byť po zákroku na Hendersona vylúčený. Od môjho príchodu sa toto deje v každom derby. Za takýto zákrok nemôžete nariadiť pokutový kop."​​​​​​​

Prečítajte si aj

Dele Alli má bližšie k Ronaldovi a jeho ľudom: Je prestup do Realu hotovou vecou?

"Ak si myslíte, že to mala byť penalta, potom ukončíme tento rozhovor, pretože sa chcem rozprávať iba s ľudmi, ktorí niečo vedia o futbale," povedal Klopp novinárovi, ktorý s ním robil rozhovor.

Opačný názor mal ale nový tréner Evertonu Sam Allardyce: "Či si myslím, že to bola penalta? Áno. Pozrite sa, ak v pokutovom území použijete v súboji ruky, musíte rátať s tým, že si koledujete o penaltu."

A aký názor máte vy, naši čitatelia?

ANKETA: Mala sa po súboji Lovrena s Calvert-Lewinom pískať penalta?

  • Určite nie!

    89%

  • Áno, bol to faul na pokutový kop.

    11%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články