Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Dele Alli má bližšie k Ronaldovi a jeho ľudom: Je prestup do Realu hotovou vecou?

LONDÝN - Po tomto víkende mladík v službách Tottenhamu Dele Alli, má o jednu vec naviac spoločnú s futbalovou superstar Cristianom Ronaldom, než len jeho hráčska technika.
Zdroj: 25658
Zdieľajte:

Alli totižto podpísal zmluvu s CAA Sports, agentúrou, ktorá zastrešuje ľudí ako sú José Mourinho, Nico Rosberg alebo už spomínaný Ronaldo.

Prečítajte si aj

VIDEO United začína prestupové obdobie zhurta: Z tých čiastok vám príde nevoľno!

CAA bude futbalistu reprezentovať ohľadom sponzorských zmlúv a profesionálnych kontraktov. 21-ročnému záložníkovi však zostáva jeho pôvodný agent Rob Segal, ktorý ho má na starosti, odkedy vstúpil do profesionálneho futbalu, aj napriek veľkému tlaku Jorgeho Mendesa, jedného z najúspešnejších ľudí vo firme.

"Som rád, že som sa pripojil k práve CAA Sports v najdôležitejšom období mojej kariéry," poskytol vyjadrenie odchovanec MK Dons.

Takisto samotná agentúra je veľmi rada za podpísanie jedného z najviditeľnejších talentov súčastnosti. Ako sa však na začiatku spomína, medzi Mendesových klientov sa radia Cristiano Ronaldo a José Mourinho. Obaja si vďaka nemu vyskúšali angažmán v španielskom veľkoklube. Čo to znamená pre Alliho? Zatiaľ nič, no samotný ''veľký Jorge'' povedal, že by raz rád videl mladíka v drese ''bieleho baletu''.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: skysports.com

Diskusia

Podobné články