Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Manchesterské derby prinieslo šialené momenty: Kto vyhral šláger na Old Trafford?

MANCHESTER - Dnešný deň priniesol v Premier League zápas prvého tímu s druhým a zhodou okolností išlo aj o manchesterské derby.
Zdroj: 26649
Zdieľajte:

Diváci sledovali na beznádejne vypredanom Old Trafford skvelý futbal. Obe mužstvá chceli zvíťaziť, no prevahu mali od začiatku zápasu futbalisti Cityzens.

Tí sa aj dostali do vedenia ako prví, keď sa po rohovom kope dostala lopta k Davidovi Silvovi a ten prekonal svojho krajana Davida De Geu - 1:0 pre Manchester City.

Cityzens ale viedli iba krátku dobu. Ešte v nadstavenom čase prvého polčasu sa prekvapivo dostal k nakopnutej lopte Rashford, ktorý nedal Edersonovi šancu - 1:1.

V druhom polčase sa do vedenia dostali opäť hostia a opäť to bolo po štandardnej situácii. Romelu Lukaku nedokázal loptu odkopnúť do bezpečia a trafil iba spoluhráča. Lopta sa napokon dostala k Otamendimu, ktorý zblízka nemal problém prestreliť De Geu - 2:1 z pohľadu Manchestru City.

V sedemdesiatej minúte mohli hostia viesť už o dva góly. Belgičan Kevin De Bruyne sa dostal do dobrej streleckej pozície a ľavačkou napálil loptu k žrdi. Skvelý zákrok ale predviedol španielsky brankár v službách United.

Následne sa v 79. minúte strhla na ihrisku menšia strkanica, po tom, ako Ander Herrera spadol v pokutovom území, no píšťalka hlavného rozhodcu ostala nemá. Napokon si španielsky reprezentant vyslúžil žltú kartu.

Domáci sa ale stále nevzdávali a chceli vyrovnať. Obrovskú príležitosť mali v 84. minúte, no proti bol brazílsky brankár Ederson. Ten najprv fantastickým reflexom vychytal strelu Lukakua a následne vytiahol aj dorážku Juana Matu. Fanúšikovia červených diablov neverili vlastným očiam.

Vyrovnanie a ani ďalší iný gól už diváci na Old Trafford nevideli. V nadstavenom čase zápasu si Cityzens vychutnávali posledné momenty zápasu a pri rohovej zástavke brnkali domácim na nervy. Tí už tak nedostali šancu na záverečný tlak. Manchester City tak zvíťazil v mestskom derby nad United 2:1.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články