Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO+FOTO Statočný bojovník Čišovský: V šlágri so Slaviou sa dočkal obrovského aplauzu

PLZEŇ - Nedeľný šláger Plzne so Slaviou (1:0) si Marián Čišovský nenechal ujsť a navštívil ho osobne.
Zdroj: 25947
Zdieľajte:

Futbalista Marián Čišovský statočne čelí vážnej chorobe ALS, s ktorou zvádza boj už viac ako dva roky. S najťažším zápasom jeho života mu pomáhajú aj jeho bývalí spoluhráči z Plzne. Práve oni mu venovali poslednú výhru nad Slaviou Praha.

Prečítajte si aj

Futbalový svet reaguje na smrť slovenského futbalistu: Sme šokovaní

Nedeľný šláger Plzne so Slaviou (1:0) si Marián Čišovský nenechal ujsť a navštívil ho osobne. Pri víťaznej ďakovačke sa dočkal ohromného aplauzu. Dôležité tri body mu venovali aj hráči, ktorí tlieskali smerom k miestu, odkiaľ Čišovský zápas sledoval.

Hráči pre neho urobili tú najlepšiu vec, ktorú mohli. Porazili Slaviu a víťazstvo venovali bývalému parťákovi v šatni a kamarátovi. "Som rád, že tu bol. Strašne si to vážim, pracovali sme spolu veľa rokov. Som rád, že sme ho potešili. Dúfam, že si to užíval, želám mu, aby tu mohol sledovať ešte veľa takých zápasov. Budem rád, že opäť niekedy príde a bude tu s nami," vyhlásil po zápase tréner Plzne Pavel Vrba.

"Neznamená to, že keď tu na zápase nie je, tak na neho nemyslíme. Futbal je oproti jeho životnému príbehu úplná banalita," uviedol strelec víťazného gólu Daniel Kolář. "Teraz hovorím sám za seba. Potom, čo som si prežil (smrť manželky, pozn. red.), tak na Mariána často myslím. Zvláda to skvele, je to z nás najväčší bojovník. Nikto si nevie predstaviť, aké je to ťažké, " dodal 32-ročný záložník pre isport.cz

Zdieľajte:
Zdroje informácií: isport.cz, futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články