Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

FOTO Kanonier Manchestru City mal vážnu autonehodu!

MANCHESTER - Argentínsky futbalista Sergio Agüero mal vo štvrtok večer v Amsterdame autonehodu.
Sergio Agüero je hráčom Manchestru City.
Sergio Agüero je hráčom Manchestru City. Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Údajne si pri nej zlomil niekoľko rebier. Kanonier Manchestru City utrpel zranenie pri ceste taxíkom na koncert kolumbijského speváka Malumu.

Prečítajte si aj

VIDEO Infarktový záver v Miláne, slávny premožiteľ Ružomberka doma nečakane zaváhal

Podľa denníka The Telegraph sa zranil Aguero po tom, čo vodič taxíka nezvládol riadenie a narazil vozidlom do stĺpa. Periodikum na svojej webovej stránke prinieslo aj fotografie z miesta nehody. Aguerov klub na svojej webstránke potvrdil, že 29-ročný útočník bol účastníkom autonehody a v piatok ráno by sa mal vrátiť do Manchestru, kde ho vyšetria kluboví lekári. Podľa britských médií by mohol "Citizens" chýbať až dva mesiace. Argentínčan mal vo štvrtok - rovnako ako ďalší hráči City - voľný deň. "V piatok ráno priletí späť do Manchestru a kluboví lekári zmonitorujú jeho zdravotný stav pred sobotňajším šlágrom Premier League s Chelsea," uviedol klub v oficiálnom vyhlásení.

Aguero je jedným z kľúčových hráčov aktuálneho lídra Premier League, v úvodných šiestich ligových zápasoch strelil rovnaký počet gólov a delí sa o vedenie v tabuľke strelcov. S 128 presnými zásahmi je historicky najlepší neeurópsky kanonier anglickej ligy, stogólovú hranicu zvládol rýchlejšie pokoriť iba slávny Alan Shearer. Aguero nechýba ani v nominácii "albicelestes" na nadchádzajúce kľúčové súboje juhoamerickej kvalifikácie MS 2018 proti Peru a Ekvádoru.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články