Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Pred rokmi opitý zapríčinil smrť mladej ženy a mal ísť za mreže: V sobotu popravil majstra dvoma gólmi

LONDÝN - V sobotňajšom zápase si hráči lídra aktuálneho ročníka Chelsea Londýn poradili s úradujúcim majstrom z Leicesteru 3:0.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Nečakanou hviezdou bol obranca Marcos Alonso, ktorý sa trafil hneď dvakrát. Málo známy je fakt, že pred šiestimi rokmi sa iba tesne vyhol pobytu za mrežami, keď jeho vinou zomrelo mladé dievča.

Prečítajte si aj: VIDEO+FOTO Narodeninový špeciál: Každý z nás ich oslavuje po svojom a nevyhnú sa im ani futbalové hviezdy

Vtedy 20-ročný futbalista sa skoro ráno vracal z nočného záťahu spolu s kamarátom, bratom a dvoma dievčatami. Jeho BMW sa po nezvládnutom manévri prevrátilo a výsledok bol krutý: Dvaja ťažko zranení a jedna z mladých žien v nemocnici zomrela. Alonsovi v krvi zistili prítomnosť alkoholu.

Súd ho najprv poslal do basy na 21 mesiacov. Neskôr si to však rozmyslel a Alonso vyviazol s pokutou vo výške 61-tisíc eur a zákazom šoférovania na skoro štyri roky.

Odvtedy sa Marcos sústredil plne iba na futbal a oplatilo sa. Vo Fiorentine podával kvalitné výkony, ktoré si všimlo aj vedenie Chelsea a v lete minulého roku ho kúpilo za zhruba 27 miliónov eur. Naposledy zahviezdil v sobotu, keď dvoma gólmi rozhodol o výhre Chelsea nad obhajcom titulu z Leicestru, zápas skončil celkovým skóre 3:0 pre Blues.

Alonso asi zdedil dobré gény po svojich predkoch. Jeho starý otec Marcos Alonso Imaz bol hviezdou Realu Madrid, kde získal päť majstrovských titulov a rovnako 5 trofejí z PEM, vtedajšej obdoby Ligy majstrov.

Ani jeho otec Marcos Alonso Peňa nebol najhoší, v drese Španielska sa stal vicemajstrom Európy z roku 1984. Keď prestupoval na Camp Nou, Barcelona z neho vtedy urobila najdrahšieho hráča Španielska, za prestup Katalánci vysolili 150-tisíc pesiet.

Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, 101greatgoals.com, pravda.sk

Diskusia

Podobné články