Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

VIDEO Škrtel zarmútil Šporara: Po víťaznom ligovom góle skóroval aj v Európskej lige

Európska liga

Slovenský futbalový obranca Martin Škrtel skóroval v odvete šestnásťfinále Európskej ligy UEFA 2019/2020 a pomohol tak Basaksehiru k postupu do osemfinále. Turecký klub zvíťazil v domácej odvete nad Sportingom Lisabonom 4:1 po predĺžení.

Basaksehir prehral v úvodnom stretnutí na portugalskej pôde 1:3, no odvetu začal výborne práve vďaka slovenskému obrancovi Škrtelovi. Ten si do EL preniesol streleckú formu z posledného ligového zápasu a v 31. minúte hlavou po rohu otvoril skóre. V 45. minúte sa predviedol pekným priamym kopom Danijel Aleksič a razom postupovali domáci. Sporting však dokázal odpovedať v 68. minúte, keď sa hlavou presadil Luciano Vietto. Basaksehir tak potreboval skórovať, aby si vynútil aspoň predĺženie a to sa mu podarilo v druhej minúte nadstaveného času. Edin Visca sa presadil prudkou strelou z ľavej strany pokutového územia. Bosniansky útočník minútu pred koncom predĺženia premenil penaltu a rozhodol o postupe Basaksehiru.

Niekdajší slovenský reprezentant Martin Škrtel momentálne žiari vo farbách tureckého Basaksehir Istanbul. Škrťo víťazným gólom rozhodol o ligovom triumfe na pôde Rizesporu, keď mu na zlatý zásah stačili len tri minúty na ihrisku.

Prečítajte si aj

Slovenský supertalent z východu: Iba 17-ročný mladík podpísal zmluvu s Manchestrom United
Načítava sa
Zdieľajte:
Pridal: Kazimír Kazisvetový
Zdroj: Sporttube

Diskusia

Podobné videá