Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Slovenský supertalent z východu: Iba 17-ročný mladík podpísal zmluvu s Manchestrom United

MANCHESTER - Slovenský futbal sa má na čo tešiť. Iba 17-ročný mladík z Vranova nad Topľou zaujal popredné európske kluby a výsledkom je prestup do tímu rekordného anglického majstra!
Zdroj: 34416
Zdieľajte:

Reč je o stále iba 17-ročnom Martinovi Šviderskom, ktorý môže v budúcnosti vyriešiť v seniorskej reprezentácii nedostatok kvalitných krídelníkov, ktorý aktuálne sokolov trápi. Mimoriadne talentovaný mladík prišiel do Anglicka z Tatrana Prešov už v roku 2018 a jeho skvelá práca mu napokon vyniesla prvý profesionálny kontrakt v slávnom Manchestri United.

Pred Anglickom mladík pôsobil aj v akadémiách francúzskeho St. Étienne, škótskeho Celtic Glasgow či ďalšieho anglického giganta Arsenalu Londýn, napokon sa ale rozhodol pre tím z Old Traffordu.

Prečítajte si aj

Slovenský reprezentant odmietol ponuku osemfinalistu Ligy majstrov

V prebiehajúcej sezóne má už na konte sedem odohratých zápasov za mládežnícky tím do 18 rokov a raz sedel už aj na lavičke rezervného tímu do 23 rokov.

„Som šťastný, že som mohol podpísať svoj prvý profesionálny kontrakt s Manchestrom United. Ďakujem Bohu, že mi to umožnil. Tvrdá práca pokračuje!“ napísal mladý talent na sociálnej sieti.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: futbalovysvet.sk

Diskusia

Podobné články