Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Di Maria sa vyjadril o ohľadom zotrvania na Old Trafford

Argentínsky futbalový reprezentant Angel Di Maria chce napriek hernému trápeniu zostať v Manchestri United a je pripravený zabojovať o stabilné miesto v zostave trénera Louisa Van Gaala.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Vicemajster sveta z Brazílie podľa britských médií odolal vábeniu Paríža St. Germain, ktorý mal anglickému veľkoklubu ponúknuť za prestup 27-ročného krídelníka 60 miliónov libier.

"Všetok ten rozruch okolo PSG neprišiel od Angela a on určite nemá záujem tam ísť. Je pravda, že jeho angažmán v Manchestri sa zatiaľ nevyvíja želaným smerom, no on sám je odhodlaný pracovať na tom, aby to v United fungovalo," prezradil denníku The Sun dobre informovaný zdroj.

Di Maria po vlaňajšom príchode z Realu Madrid na Old Trafford chvíľu ťahal mužstvo, no postupom času začala jeho hra upadať a stratil isté miesto v základnej zostave "červených diablov". Investíciu 82 miliónov eur označili britské médiá za jednu z najväčších chýb ManUtd. PSG sa zaujímal o argentínskeho loptového virtuóza aj minulý rok v lete, ale nakoniec uprednostnil ponuku United.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články