Futbalový svet Hľadať
FutbalovýSvet.sk

Škrtel: Stále sa cítim nevinný

Škrtela mrzí dištanc, stále sa však cíti nevinný.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Slovenského futbalistu Martina Škrtela mrzí trojzápasový dištanc a podľa vlastných slov sa stále cíti nevinný. Obranca Liverpoolu si vyslúžil trest od disciplinárnej komisie anglickej Futbalovej asociácie (FA) za nešportové správanie, keď v závere nedeľňajšieho súboja proti Manchestru United nešetrne prišliapol nohu hosťujúceho brankára Davida De Geu.

"Mrzí ma, že aj napriek nášmu odvolaniu FA uznala môj trest, a budem chýbať v nasledujúcich zápasoch. Moje odvolanie sme podali na základe toho, že som sa cítil nevinne a tak isto sa cítim aj teraz. Bol to súboj, v ktorom som dostal dlhú loptu, brankár sa šmýkal po zemi v smere môjho behu a po kolízii s Jonesom som sa ho snažil preskočiť, pričom som zasiahol jeho nohu," povedal reprezentačný stopér pre svoj oficiálny web.

Incident, ktorý sa udial v nadstavenom čase, ušiel pozornosti hlavného rozhodcu Martina Atkinsona. FA však uznala Škrtela vinným dodatočne na základne videozáznamu. Ten tak bude chýbať svojmu tímu v ligových dueloch proti Arsenalu Londýn a Newcastlu United, ako aj v semifinálovom súboji FA Cupu proti Blackburnu Rovers.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články